Deletedmom_50 Kızlar doktor önerisi kayseri Erciyes üniversitesi kadın doğuma gidenler varmi aranızda doktor önerisi istiyorum
Novamomy Deletedmom_50 serklaj vardı ya sende onu kontrol ettireceksin bende fakültede en çok Fatma hanımı duydum güzel haberler al inşallah 🙏🏻
Deletedmom_50 YuvarlanamayanPaanda ciddi mi diyorsun sehir hastanesinde kime gidecwm ya adam akıllı bi doktor ayarlayamiyorum
Deletedmom_50 Novamomy kiz vallaha bilmiyorum kafam Allah bullak eşim sehir hastanesine gidelim diyo kime gidecem onu da bilmiyorum
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_50 hatice durmuş var Yelda hanım var venhar hanım mustafa bertan demir hepsi mükmmel doktorlar canım fakülte illet bir yer bulaşırsan mahfolursun
Novamomy @Deletedmom_50 şehir hastanesinde Mehmet Ak ya da Cahit Rıfat beye çok iyi diyolardı ablam orda sezaryan oldu kendisi hatta orda hemşire Mehmet Ak’a gitti hep çok memnundu
Deletedmom_50 YuvarlanamayanPaanda valla canım hiç bilmiyorum ki Cevat rifata sıra ile muayne olunuyor mu aceba
sevaldqn1 YuvarlanamayanPaanda ay bende doktor arayışındayım ve bir sonraki randevumu venhar ceyhana aldım siz gittinizmi acaba tatlı dilli konuşkanmı öyle birisini istiyorum da🫠
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_50 sabah gidersen sıra oluyor eskisi kadar yogunluk yok o dr muayne olmadım beb yelda hanıma gidiyorum hatıce hanımla çoğunlukla