Nazmila1978 Dün ve bugün olmakla birlikte göğüslerim söndü, ve ağrısı azaldı iki gündür de kaşıntı var, sizce bu düşük belirtisi mi? 4.3 haftalık
hasretlik Nazmila1978 hayır hamilelik boyunca bazen şişicek bazen sönücek kaşınıcak hatta süt bile gelebilir bunlar normal. Sakın boşuna sitrese girme . Düşük belirtisi genelde çok yoğun kırmızı kan gelmesi kasıkta şiddetli ağrı falan
Baby07 Nazmila1978 hayır düşük olması için yoğun kanama yerinden kalkamayacak kadar şiddetli kasık bel ağrısıyla başlıyor. Ben 2 kez düşük yaptım biri kürtajla alındı bu dediklerimi yaşamadım ama diğer düşük evde oldu ve ağrıdan kanamadan mahvoldum . O yüzden stres yapma canım şuan yine hamileyim 10 haftaya kadar lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım düşük tehlikem vardı ilac kullandım geçti. Bir iki hafta sonra senin de kasık ağrın yada lekelenmen olabilir yine korkma yerlesme kanaması oluyo o kasıklarinda o yüzden ağrır. Allah korusun sağ salim kavuş bebegine
Serap-asel Nazmila1978 hayır hayır alakası yok benımde çok büyüdü sonra braz küçüldü arada kaşınıyor bende 5 ay 7gunluk gebeyım
Puhu_ishak Nazmila1978 şimdiden süt dolmuyor zaten hormonal olarak bir siskinlik oluyor dönem dönem sönüyor bazen sızlıyor bazen ağrıyor gayet normal hiç endişe etme 🙏