momyseker benim oğlumdan sonra iki tane kaybım oldu, 17 ve 20 haftalık. Kalpleri durdu. Sonrw 6 lı tromboli yapıldı, mfthr gelnlerim heterezigot cıktı, aynı zamanda karyotip analizi, Ana, afas ve lupus bakıldı. Hiç bir skkıntı cıkmadı. Doktorum bu seder en yüksekten baslayacagız dedi, gebe kalmdan 150 ekoprin basladım. Kalp atısını duyduk sabah aksam 0.4 vuruldum, ama lekelenmem basladı, diğer bebeklerde de sürec böyle baslıyordu, onlwrdq iğne kullanamadıgım halde 8 haftalıkken ortalama birden idrar kacırır gibi kanamam oluyordu, o hafraları görmeden tedbiren perinatolojiye gittiğimde dozların cok oldıgunu, iğneyi bir kes yapmam gerektiğini söyledi. Ama ben iğneye 2 kez devam ettim ekoprin almadım. Yaklasık böyle 11 haftaya geldik, tebdiren arada ekopirn alayım dedim aldıgım akşamın sabahına kanama yasadım gece tekrwrladı ertesi gün yine tekrwrladı ama baya siddetli. Daha Sonra baska doktordan görüş aldım o 0.6 kullanalım ekoprine gerek yok dedi. Doguma kadar folik kullanacagz dedi. Ancak 14 nisanda normal olan ast değerim 1 mayısta cok fazla artmıstı suan o yuzden folik magnezyum hepsini kestim😔😔 bi kac gün kullanmayıp ast değerime baktıracagım.