Kızlar selam. Daha önce yaşamış olduğum 8 haftalık kürtaj ve 41 haftalık ölü doğum geçmişim var. Bir iki doktor değiştirdim ve öneriler ile birlikte kendime bir doktor seçtim ona gitmeye başladım. 2021 Ekim ayında ölü doğum yapmıştım ve sezaryen olmuştum. Bu sebeple tekrar sezaryen olacağım. Bu doktorumda tüm geçmişimi biliyo ve 15 günde bir sürekli gidiyoruz. Yeterki bebeğimiz iyi olsun ve biz hep takipte olalım diye. 25. haftadayız 3 kilo almışım 1 ay içinde. Bu yüzden açlık tokluk kan şekerine baktırmamı istedi. Bende çevremden ve buradaki insanlardan duyduğum gördüğüm kadarıyla bu haftalarda benden daha çok vitamin kullanıyorlar ve bu haftalarda değerlerine baktırıyorlar. Geçtiğimiz cumartesi günü randevumuz vardı. Dediğim gibi açlık tokluk kan şekerime baktırmamı istedi kilodan dolayı. Eğer bi yükseklik çıkarsa şeker yüklemesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Dedim hocam ben vitaminlerime de baktırmak istiyorum hangi değerlere baktırayım? Ben sadece folik asit olarak vinalac kullanıyorum birde gün içinde solgarın B vitaminini. O ilaçlar sana yeterli gelir gerek yok dedi. Benim içim rahat değil di tabii ki. Açlık tokluk kan şekerine baktırırken vitamin değerlerime de baktırdım. D vitaminim düşük çıkmış, b12 yerlerde. İdrarda bakteri çıktı. Bugün doktoruma attım çıkan sonuçları. İdrarda bakteri çıkmış ben sana bi ilaç yazıcam onu kullan yazdı. Dedim hocam vitaminlerimde düşük çıkmış. Dodex iğne yaptır birde solgarın d vitaminini kullan hergün yazdı. Yani benim anlamadığım ben sormadan neden bana bunlar söylenmiyor? Ağızdan cımbızla laf alıyoruz ya. Kendisi bir doktor sonuçta asla saygısızlık yapmak istemiyorum ama inanılmaz sinirlerim bozuldu. Zaten benim hassas bi geçmişim var bunu doktorumda biliyor. 15 günde bir kontrol edelim size de uygun mu dedi en başından beri hocam siz ne diyorsanız biz ona uyarız dedik. Ama ben anlamıyorum. Ben sormadan ne tahlil yaptır diyo, sorsam da gerek yok diyor, kendim yaptırıyorum düşük çıkıyo bide zorla ağzından laf alıyorum sonuçlarla ilgili.