Kocburcuu Kızlar, kan degerım ve demir eksikligim düşük gebelik istiyorken hangi ilaclar daha etkili normalde gynferon kullanıyorum
Bet1 Kocburcuu kanınız hep düşüyorsa yapacak bir şey yok maalesef sürekli takviye gerekebiliyor. Ben gebelik öncesi oroferon kullandım. Ferrum sıvı olanlarsan kullandım. Ferro sanal kullandım. Şu an hamilelikte gynoferon kullanıyorum. Ama değerim hâlâ sınırda 11 en düşük 10 oluyor. Sürekli ilaç takviyesi alıyorum ama düzelmiyor yapısal bir şey sanırım. Bazen yükseliyor bırakıyorum sonra gene kan vermeye gittiğimde düşmüş oluyor 🤷🏻♀️
Melisiniz1205 Kocburcuu ben Ferrum kullanıyorum gebeyim, baya kan Demir değerlerim düzene girdi 🙏🏻 Doktorunuz onaylarsa kullanın 🐣🐣
BuseVeMinikleri Kocburcuu bekarlığımdan beri kansızlık yaşarım bir normale döner bazen çok dipleri görür. Hamileliğimin başında ferritin değerim 1 Demir değerim 13 tü 😵💫 feramat başladı doktorum günde 2 kere ilaçtan sonra taze sıkılmış portakal suyuyla destekledi süt ürünleri tüketmedim bi süre. 1 haftada ferritin değerim 13 kan değerim 50 oldu.
Artemis_ Hilal2 bu ilaç sizde de mide bulantısı yaptı mı acaba? Sadece 2 gün içtim bulantılarım tekrar başladığı için bıraktım. İçemiyorum. Doktora da söyleyemedim bıraktığımı
Eyvahvaveyla Gebelik öncesi ferrum sıvı olan demir ilacını kullandım kullandıktan 1 ay sonra kimyasal gebelik , 3.ayında normal bir gebelik yaşadım ama kan ilacını doktorum gebelik için vermedi sadece ben direncimin arttığı için gebelik yaşadığımı düşünüyorum
thsz13 gyno ferrol sanol öneririm, normal degerlerim düşükken de; kürtajdan sonra kan kaybı yaşadığımda da hep onu kullandım hatta bir ara doktorum içme artık kan değerlerin üst sınırı geçmiş dedi. etkili bir ilaç
1humeyrakomurcu Ferro sanal ve IMom kullanıyorum değerlerim çok düşüktü çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Adeninannesiiiii casmayn devlette ucretsiz taktirdim ben ozel de ki doktorum rapor cikardi ona ragmen eczane 750 tl demisti ama devlette gunu birlik yatisla ucretsiz taktirdm
Liliales Kocburcuu hamile değilseniz her gün et tavuk balık ciğer köfte bunları tüketin ama her gün mutlaka bir öğününüzde bunlardan biri olsun. 2-3 ayda takviyesiz demirinizin yükseldiğini göreceksiniz hem de sağlıklı beslenmiş olursunuz. Ama hamilelikte yeterli gelmiyor tabi bebek de anneden aldığı için takviye gerekiyor
Kocburcuu Liliales suan gebe deilim hemen hemen dedıklerınızı yapıyorum kontrol ettircem sürekli sanırım artısını🌼
znkara Kocburcuu geçen ay rutin kontrole gittğimde demir ferritin ve çinko değerlerim düşük değil ama sınıra çok yakındı doktorum ferrozinc yazmıştı bu ay hamile kaldım