21MELOSSS21 Sabah 4 de tutan sancımla 2 saatte doğurdum biraz daha iyi hissedince size doğum hikayemi anlatmak istiyorum 😍
21MELOSSS21 1anne2bebek__ cumaydi canım da bebek erken gelmek istedi suni vereceklerdi kendi sancımla doğum yaptım
1anne2bebek__ Tiiffany güleyim de başıma gelsin 😀kınıyorum şu an hem de öyle bi kınıyorum ki 🤣Allah’ım nasip et🤣🤣🤣
tazeanne_20 Gece 3 de gelmeye başladı suyum,azar azar geliyor. Yatışım yapıldı sezaryen için bekliyorum
Rabia4669 tazeanne_20 ya benim ilk hamileliğim 35+6 haftalık hamileyim dün akşamdan beri su gibi şeffaf birşey geliyor akıntı mı su mu çözemedim su olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim 🥹
1anne2bebek__ Tiiffany aminnn canım inşallah ♥️🤲2. Doğumum bakalım ne olacak kaldı 33 ama ne zaman doğar Allah bilir 😀
tazeanne_20 Rabia4669 kendine has kokusu var diyorlardı hep,gece test ettim. İdrar ya da akıntı gibi kötü kokulu değil tatlımsı bir kokusu vardı ilk gelen suyun. Sonra 6 gibi tekrar geldi o kanlıydı
Deryaderya2 Rabia4669 Doktoruna yazman en doğrusu olur. Ya da direkt kontrole git bence benim de sızıntı şeklinde gelmişti
1anne2bebek__ 21MELOSSS21 maşallah ya seni çok kınıyorum şu an inşallah başıma gelir 🤣sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim 🫶🏻🤲