fizikcianne Kızlar bu haftalarda karın ağrısı normal mi. Sanki karnımı et kesmiş gibi. Bu haftalarda bunu yaşayan var mı?
ragi7012 fizikcianne cok normal canim karnini asagidan ittiren bir sey var bir de ilk gebeliginse yillardir ayni yerde olan organlar yer degistiriyor dusunsene 🥹
Minigininannesi fizikcianne bende 10+3um dünden beri karnımın ici ağrıyor gibi baskı var gibi geçmedi sanırım oluyor ben post açacaktım sizinkine denk geldim
annesi53 fizikcianne aynı bende öyleydim doktoruma mesaj atıyorum normal deyip duruyor sanki karnımı kesiyolar 10 +2 yim bende
Kaderapak fizikcianne çok normalmış bebek büyüdüğü için benimde suan 14 haftalık hala sancı ve ağrı cekıyorum
Yamanfatma Bu haftalarda bıcak saplanır gibi ağrılar normal kabul ediliyormuş bebiş büyüyor e rahim da ona göre şekilleniyor bu büyümelerden kaynaklı bu tarz ağrılar olabilir miş yani yinede Dr muayenenizde drunuza danışmanızda fayda var
Servikal Canım bende çok ağrı çekiyoruö gittiğim zaman doktor kasılma oldupunu görüyor ultrasyondan bi yine ağrılara dikkat edin rahim açılması filan olmasın bende o sıkıntı vardı