Kubra00111 Kızlar adetim bitmek üzere ne tavsiye edersiniz bu ay inşallah düzenli şekilde denemek istiyorum yumurta gelisimine destek ve çatlamasına yardımcı ne olur
arirangg Kubra00111 Senin yapabileceğin bir şey yok. Ama yumurtlama takibi yaparsan kaçırmamış olursun
Dmrsm Kubra00111 folik asit olarak içerisinde yumurta geliştirici olan inofolic combi kullanabilirsin aynı zmanda bal.polen karışımı ve omega 30 kullanabilirsin kaliteli yumurta için yumurtanın çatlamasi içinde o.hafta bol havuç tuketebilrsin canım
Minaesra Kubra00111 avokado yumurtlamayı sağlıklı yapar, havuçta yumurtayı çatlatir. Ben bu ikiliyi + düzenli Folik asit kullandım ve hamile kaldım
Kubra00111 arirangg yumurta takibini özel ayrı ücret alıyor mudur bende bu ay düzenli bı deneyelim olmazsa takibini yaptiralim diye düşündüm
Minaesra Kubra00111 ben ovulasyon testine göre yapıyordum 2 gün yumurtlamam ölüyordu iki gün avokado yiyordum ardından bir gün sorna çatlama için havuç tüketiyordum ☺️ hatta sadece yumurtlama döneminde değil normal zamanda da yiyordum avokadoyu
arirangg Kubra00111 Ayrı ücret değil de normal muayene ücretinizi ödersiniz ama isterseniz ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Ben iki hamileliğimde de öyle takip yaptım ve oldu
Kubra00111 arirangg ovulasyon testi iki gün pik gördüm değerlendirdim ama olmadı o ay bı ay daha değerlendirdim adetime iki gün kala pozitif gördüm arka arkaya değerlendirdik ama adet oldum ondan da bişey anlamadım