Elif-d-s Son ⅔ haftadır geçmek bilmeyen özellikle geceleri nefes alamayıp uykudan kaldıran bir burun tıkanıklığı yaşıyorum sinüs temizleyici ye kadar kullandım kesinlikle etki etmiyor😪aynı sorunu yaşayan varsa fikir verin lütfen 🤲❤️
beyzacmvrc Elif-d-s bence tek caremiz doğurmak 😂 bende çok kötü oluyorum yattığımda hele ki Horlamaya başlıyorum dalınca da cok sinir bozucu
Minis122 Elif-d-s ben binara burnumdan nefes almadan yasadim hic bisi yapmadim uykusuz geceler gecirdim. Bol su yudunladim.uylu arasinda
Beggg Elif-d-s bana da geldi burun tıkanıklığı ama çok şükür iki günde geçti bir şey de yapmadım geçmesi için😌
ST55 Ah bende 5. Haftamdan itibaren böyleyim sanırım doğum olana kadar devam edecek bende bir çözüm bulamadım maalesef🫠
Ao526- Elif-d-s Doktorumun verdiği fısfısı kullanıyorum. Anlık nefes açmak için Burun tüpü kullanıyorum vicksli olandan. Geceleri de buhar makinası ile yatıyorum içine nane yağı damlattım mı oh mis
Ao526- Elif-d-s Sinbo nun var kazanlı 5 litrelik su hazneli. Kademe kademe buhar özelliği var hamilelikten önce kullanıyordum alerjik yapım olduğu için hala kullanırım. Salonda olsun yatak odasında olsun daima benimledir 😂 tavsiye ederim çok memnunum