ElifTzl Mervisck Olumlu dusunelim olumlu olsun🙏Insallah bu hafta gelirler genel olarak baktim da 40 ile 41 arasi gelmis cogu
Mervisck ElifTzl en hayırlı zaman da sağlıkla gelsinler. Peki kanala girmiş mi bebeğiniz? Benim ki henüz kanala da girmemişti
ElifTzl Mervisck Yok kanalda degil sadece bas asagi pozisyonda ama son dakikada da giriyormus yeter ki sancilar baslasin🥹
Meri_yozgat ElifTzl off al bendende o kadar taaa nerelerden arıyorlar hala doğurmadınmı diyorlar Yok dogurdum geri soktum içeri cocugu tövne yarabbi
ElifTzl Mervisck Maalesef hala beklemede.40+2.Yarin son kontrolum var ilk defa alttan da muayene edecek bakalim az cok belli olur..Senin?
SemaSema12 Mervisck evet bebişimiz doğdu çok şükür. Suni verdiler olmadı sezaryene aldılar. Şimdi hastanede enfeksiyonu var iyilesecek inşallah
Mervisck ElifTzl benim de 40+2. Doktordan geldim acilmam yok kanala girmedi. Cumaya kadar girmezse doğal yolla kendi gelmezse cuma sabahı yatış olarak gel dedi sezeryan alcak
ElifTzl Mervisck Benim de yarin randevu bakalim ne diyecek.En son gittigimde gelmezse secim sonrasi aliriz demisti ayni senin gibi.Suni zaten istemiyor
Mervisck SemaSema12 Cook sevindim Allah şifa versin 💕 analı babalı büyütsun rabbim şifa versin ☺️ benim de yarın suni denencek olmazsa sezeryan
SemaSema12 Mervisck teşekkür ederiz Allah razı olsun sizlere de Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla 🙏