Gebeyizbiz Rmysnrrr Haftada 1170 ge dedi şuan 31 haftalık olduk kaç kilo bilmiyorum ama doktor normal dedi kilosuna
SaHil_Hayat Rmysnrrr bu etrafındakiler 22 haftalık bir bebeğin kaç gram olmasını bekliyorlar 22 haftalık daha hareket bile hissedemezsin belki dinleme kimseyi
Brn_cnn Rmysnrrr gerekli vitamin takviyelerini alıyorsanız kilo almasaniz da bı sıkıntı olmaz. Doktor iyi diyorsa iyidir çok bilmislere kulağınızı kapatın işleri güçleri moral bozmak. Son haftalarda daha çok daha hizli kilo alıyor bebek
Tuvvba96 Rmysnrrr Merhabalar, 23+3 dünkü kontrolümde 520 gr dedi doktorum, sağlığında bir sorun yoksa bence dert etmeyin bu haftalarda kilo konusunda sapma olabiliyormuş 😇
m_Kubra_m esnyz14 bebeğin hareketleri nasıl canım benimki çok tembel ya resmen nefesimi Tutuyorum hareketli hissetmek için
m_Kubra_m esnyz14 erkek canım doktorum dedi zaten çok tembel diye ayrinlti ultrason diğer ultrasna hep temizbcok şükür ama yinede korkuyorum
esnyz14 m_Kubra_m korkmayın iyi düşünün bir problem görülmemiş nihayetinde bebiş belki uykuya düşkündür🫶🏻
m_Kubra_m esnyz14 inşallah canım doktor da aynı şeyi söyledi çok tembel dedi ınsalllah da sağ salim alırız kucaklarimiza