Merhabalar arkadaşlar uzun yazmak istemiyorum. Öncelikle hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. Ben 40+0 cı haftaya kadar bekledim, bebek kendi gelmek istemedi. Bundan önce normal doğum yapmıştım 3300 gibi. Ödemi çekilince 3 kilo olmuştu ilkimde kızımda. Fakat oğluma kilosu için fazla dediler 4 kilo üzeri olduğunu ve suni sancı veya zorunlu sezeryan olarak doğurula bileceğini fakat kilosu 4ü aştığını için sezeryan doğumu önerdi doktorum. Tabi öncesinde dışardan fikirlerle dolduruldum, öncelikle size tavsiyem sadece doktorunuzu dinlemeniz olacaktır. Hamilelik hassas bir süreçtir. Bir çok kişi bana ultrasondakı kilonun gerçek kilo üzerinde gösterdiğini söyledi yaklaşık 500 gram kadar. Fakat benim doktorumun söylediği kilo tamına tammış diyebilirim. Ve birinci normal doğumsa ikincini de normal doğum yap diye ısrar eden kenar doktor arkadaşlarım da vardı…
Fakat ben kendi doktorumu dinledim hep ve ona inandım. Amelyat sırasında Bir çok Korkularımdan ve stresimden dolayı genel anestezi aldım. Bunu da hekimim önerdi . Ve bebeği hemen kesip aldığı için bebeğim de narkozdan etkilenmedi. Çok korkuyordum bebek iri ve kanalda değildi, kesilmekten de korkuyordum. Ama şimdi herşey çok iyi, çok mutluyum. 10 gün önce doğum yaptım sezeryanla. Şu an hiçbir acım kalmadı. Herşey çok iyi gidiyor, 10 günde hemen hemen 90% iyileştim gibi, enerjim tamamıyla yerine gelmiş durumda. Dikişlerim de bir hayli iyileşti. Hepinize su gibi kolay doğum diliyorum.