Gizem3598 Kızlar bat 3 mayıstı. Ama son bir haftadır göğüs uçlarımda ağrı ve kasıklarımda batma var. Beyaz akıntı ve mide bulantım var. Dün ve bugün erken gebelik testim yaptım negatif çıktı. Yani hamile değil miyimdir
ferhpnar Gizem3598 benim 2 aydır öyle belirtiler var ama adet oldum hep. Sen kan ver inşa vardır sende Rabbim gönlüne göre versin geç döllenmeyse testte çıkmıyor
Melekoz Gizem3598 kan verin ama adet olacağınız zamanda bu belirtiler olur belki de kan da çıkar benim test de çıkmadı kanda çıktı
busraklcaka Gizem3598 adetimden 5 6gun once ıkı kez erken gebelık testinde cıkmayan sonuc adetime bir gun kala normal testte cıkmıstı sızın adetınız gecıktımı
Gizem3598 ferhpnar amin inşallah rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Kanda çıkar mı acaba şimdi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Gizem3598 onu tam bilemeyiz ama birkaç gün daha bekleyin regl olmazsanız bir kan tahlili yaptırın
Melekoz Melekoz benim ilki aşılama yoluyla hamila kaldım 13 gün sonra gidip kan veriyorsunuz bende test yaptım ama çıkmadı test de biraz geç öğrendim tabi hamile olduğumu çocuk baya büyümüştü o zaman anlamamıştım