Nilada Dbdilara Canım benim düşük tehlikem vardı kullandım bende 2 kutu aşırı uyku sersemlik ve bi kaç saniyelik baş dönmelerim oldu ama faydasını gördüm yani düzenli kullandım tehlikem geçti çok şükür 😊
Dbdilara NurdanHakan bende öyleyim sürekli uyku halindeyim. Fitil olarak kullanınca herhangi bir yan etki göstermedi dimi?
NurdanHakan Dbdilara hayır ki doktoruma söyledim ben o Dedi fitil olarak devam et diye çok şükür hiç bi yan etkidi olmadı çok şükür bıraktmda bu ilaç mucize gibi riskli gebeliklerde bana çok iyi geldi
Dbdilara Nilada çok şükür canım. Doktor bana bu ilacı vermedi normalde ben sadece kasıklarım ağrıyor dedim ondan sonra verdi düşük ilacı olduğunu bile bilmiyordum inşallah öyle bir riskim yoktur
lkayRazgatLolu 90 gün iğnesini kullandım. Sadece uyku yaptı oda ilac yan etkisimi gebelik belirtisimi bilemedim.
Nilada Dbdilara İnşallah yoktur canım olsa söylerdi herhalde kötü düşünme dediğin gibi kasık ağrıların için vermiştir
Tugbaaa Banada verdi belim ve kasigim agridigi icin kan ilacida mide bulantisi yapiyor sanki bide iki tane igne verdi belimin agrisi gecti baya sanki🙄
Gizemhasan Bende yan etkilerin tersini yasiyorum uykusuzluk cekiyorum bir onceki dusuk yaptigim icin tedbir amacli verdi doktorum hamileligimin basindan beri kullaniyorum suan 19 haftadayim
Dbdilara Gizemhasan inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına canım🙏 Peki ne kadar süre kullanacağını söyledimi doktorun?
Gizemhasan Dbdilara amin ins hepimiz saglikla alalim kucagimiza belli degil 1ay sonra kontrolum var umit ediyorum kessin ilaci diye gunde 3 kez iciyorum artik bikkinlik geliyor
Enmutluannee 2 gün progestan kullanmamak bi sorun yaratirmi ? Düşük tehlikem var ama kontrolum 2 gun sonra
Dbdilara Enmutluannee bence tedbiri elden bırakmamak lazım canım doktoruna danışmalısın sonuçta ciddi bir konu düşük riski 😏
Didemalkanendik Bende kullandım baş dönmesi oldu çok salak gb oluyodum 3-4 gun snra düzene girdi etki etmiyo artık