Busra40 beyzacmvrc ben kendi sitesinden aldım. Evet yatak ince ama ilk zamanlar için sorun olmaz ikinci seviyeye indiginde mecburen yenilenmesi gerek yatağın ama bana göre. Kalitesi güzel.sadece çok kumaş kokusu var ilk kurduğunuzda ama havalandirinca iki günde gitti kokusu.
Mamasu beyzacmvrc ben aldım yatağı çok ince ekstra yataştan yatak aldım daha sağlıklı ve rahat olması için
beyzacmvrc Busra40 teşekkür ederim 😊 evet kumaş kokusunu yorumlar da yazmışlar hep geçmedi diyen olmuş yikicam geçmezse yeni beşik alcam demiş birisi. Acaba gönderdikleri uatak pamuk mu ne yatak resim atar msinz
beyzacmvrc Busra40 ben anne yani gibi kullanamicam büyük ihtimal yatağımın sağ ve sol tarafı müsait değil hiç yer yok. Mecbur ayak ucuma doğru koycam hiç yerim yok çünkü başka ya da cam kenarını boşaltıp oraya cekicem ama orası da soğuk olur muhtemelen Yani yanıma alamicam hiçbir şekilde o yüzden başka yatak almak şart mıdır?
defneveannesii_ Evet ben aldım 1 ay oluyor✌🏻 Park yatak çok güzel gayet kaliteli, kurulumu da oldukça basit. Ama evet yatağı biraz ince kalabilir, biz bi deneyeceğiz tatmin olmazsak ekstra bir yatak daha tercih ederiz☺️
beyzacmvrc defneveannesii_ teşekkür ederim 😊 siz kaça almistnz su an 2400 sanırım sitesinde. Birde yatağı çok mu ince acaba pamuktan mi neyden bide Resim atmanız mümkün mü Acsyip kararsızım yoyko 2800 koyu grisi Hepsiburada da. Buda kendi sitesinde 2400 ama yatağı hediye gonderiyolarmis diye çok kararsız kaldım ama yatak da ince diyolar bide kumaş kokusu var mıydı cok
Busra40 beyzacmvrc  Sünger yatak pamuk değil. Ben içine reflü yatağı kullanacağım ilk zamanlar.
defneveannesii_ beyzacmvrc 2200 TLydi sanırım biz öyle aldık öyle hatırlıyorum. Ya kumaş kokusu illa ki oluyor ama açıkçası beni hiç rahatsız etmedi, zamanla geçer☺️ Pamuk mu bilmiyorum gerçekten yumuşak yatak ama sert değil. Yatağın resmini çekmedim sadece beşiğin var, zaten şu an kurulu değil parçalarına bakıp kaldırdık henüz doğumuma 4 ay var nasipse🙏🏻
beyzacmvrc defneveannesii_ anladım canım sağol 😊 içine başka yatak almak şart heralde bende 34. Haftama geldim nerdeyse daha yeni alicam. Tanıdık beşik vermişti ama sorunlu çıktı tam kurcakken bilsem indirim kovalardm
defneveannesii_ beyzacmvrc Yani biz pek memnun kalmazsak başka yatak alacağız bakalım😊 Az kalmış sizin maşallah hayırlı olsun sağ salim gelsin🌸
balimiscat İlk defa resim yükledim inşallah açılır ben kendi sitesinden aldım koku yoktu zaten şuan kurulu duruyor havalanmıştır anne yanı olması benim için çok önemliydi biz çok beğendik kumaşı falan harika
beyzacmvrc balimiscat çok sağol canım sanırım bende sipariş edicem 2400 sitesinde yatağı da kaliteli diyorsan çok iyi Yatağını tek cekmen mümkün mü
beyzacmvrc balimiscat ilkini açmadı canım yatağın tek resmi var mı? Yatağı pamuk mu sünger mi ney acaba Eğer yatak yeterliyse ilk etapta boşuna yoyko alıp hem 400 fazla verip hem bide en az 500-600 yatağa para vermiyim
balimiscat beyzacmvrc şuan tek yatağın resmî yok ama istersen yarın çeker koyarım bende trendyolda baktım yatak yoktu yatak fiyatları da pahalıydı kendi sitesinde yatak hediyesi vardı ordan tercih ettim