tubimom Cilek-12 Ayra- şeffaf insan, yalansız Belin- güzelliğiyle herkesi şaşırtan bunlar eski türk ismi çok hoşuma gidiyor
bastet Cilek-12 Benim kızımın ismi Adalia (Adelya diye okunuyor direkt öyle de yazdırılabilir kimliğe) Benim eşim Türk olmadığı için bu şekilde yazdırdık. İbranice anlamı; Tanrı benim sığınağımdır. Ben müslümanım, eşim müslüman değil ama aynı Allah’a inanıyoruz sonuçta o yüzden bu anlam bizim hoşumuza gitti. Almanca anlamı; Asil kadın, asalet. Ve son olarak bir uğur böceği cinsi (iki benekli) İkimiz de bu uğur böceğinin dövmesini yaptırdık. Duyanlar çok beğeniyor 💕
Cilek-12 Sedanoufal içinden iki tane güzel başka varmi önerin isim konusunda çok.karatsiiz8m ya cok güzel.isimler
Fik Anlam olarak çok iyi değil ama bana çok tatlı geliyor NİL ismi birdr soy isminiz uzunsa çok yakışıyor 🤭 ben Nil koyamayı düşünüyorum kızıma 😍
tugba_2365 Fik olur mu, Nil hayat bereketin sembolüdür bir yandan da… Ben o niyetle koydum kızımın ismini, ismiyle bereket getirdi cebimiz de dolabımız da bereketlendi cok şükür. Dünyanın en güzel ismi bence🥲🥰 bir de öğretmen olarak Nil isminde ilan tüm öğrencilerim minnos, bıcır bıcır bir parça cadı, akıllı kızlardı, isim koyarken bu durum da etkilemişti beni
Fik Cilek-12 amin kuzum benim isim seçmek gerçekten zor ama bişey diyim mi resmen bu ismi ilk gördüğümden beri bağ oluştu sanki içimde 🤭doğru ismi okuduğun an içine sindiği an bitiyor cidden eşimde dedim Nil kesin olacak istersen yanına bir isim de sen seç dedim aklımda 2 isim olarak geçiyor aslında da bakalım bulabilecek mi **Asya Nil ** düşünüyorum ben aslında 🤭
-Seymaa- Melekg Beren ismini bende düşünüyorum bebeğiniz sakın mi hareketli mi isim davranış şeklinde etkiliymis ya
Melekg Cilek-12 hastane fotoğrafçısı tutmuş eşim kadın tabloya isim basılacak adı ne dedi eşimle birbirimize bakıoz adı yok dedik kadında şaşırdı orda koyduk 😆
5yildansonrA Cilek-12 evet uzaktan duyulan ezan sesi bende 30 hafta oldum halen karar vermedim bu ismi çok beğendim