Deletedmom_52 ay hastanede eşimle annem kalcak. Annem benim yerime görümcem falan kalsın dedi. İlk tamam dedim ama yok ben annemi istiyorum🥲 o da anlayışla karşıladı 😅 dedi kalırım sıkıntı değil. İlk bir kaç gün birileri yanımda kalırsa kabul ederim ama 40 gün boyunca kesinlikle istemiyorum kimseyi. Annemle evim yakın zaten 5 10 dk yürüme mesafesinde, arabayla 3 5 dk. Başta riskliydim 19 hafta yattım. Annemlerde kaldık eşimle. Kaynanam falanda hamileliğimde 2 3 kere aradı, istanbula gelince (45 50 dk uzaklıktalar istanbulun köyünde yaşıyorlar) haber bile vermediler, verdiklerinde de geldikten sonra falan verdiler. 5 dk uğrayıpta bir görmeye bile gelmediler. Bir şey almadılar aksine aldığım için bir ton laf saydılar (almalarına gerek bile yok herşeyi aldım zaten). Eşimden üsten üsten para istediler. Bu arada onlarda para yoksa kimsede yoktur 😂😂 doğumdan sonrada aynı şekilde davranırlar umarım. Kimseyi uzun süre başımda istemiyorum. Birinin öğrettiği şeyi yapmayı sevmiyorum. Herşeyi eşimle beraber öğrenmek istiyorum. En basitinden ilk banyo konusunda tartışma çıkacak 🤷 bu yüzden kimseyle uğraşmak dahi istemiyorum. Lohusa zamanımı eşimle, bebeğimle baş başa geçirmek istiyorum açıkçası 😂 ama çok gelen giden olacağı için kalp kırmaktan da korkuyorum bakalım 😣