beyzacmvrc balimiscat Cook sağol canım Allah razı olsun 😅💕 başlangıç için ilk kademe de yeterli geliyomus bu yatak ama ben yinede indirim kovalayip bı baksrim yatasin yatağına 😊
Lur-2006 beyzacmvrc ben de öyle düşündüm elele madre alıp kullanıyım yataği beğenmezsem 3-4 aydan sonra alirim dedim. Bir de arkadaşimin var elele madresi kullanıyor bebeği 11 aylık memnun ve görüntüsü de çok kaba değil. Herhalde ben de elele madre alıcam. Aslında hepsi birbiriyle aynı ama işte ana yüreği 😀😀😀 ben anne yanı da olsun istiyorum
beyzacmvrc Lur-2006 anne yani olması çok güzel zaten. Ama benim yatağın sağ ve solunda hiç boş alanım yok bir tarafta gardrop var bir tarafta hem kapı hem makyaj masası Hiç alanım yok yani mecburen ayak ucuma doğru koycam beşiği hiç istemesem de 😓 Anne yani olması işime yaramicak sanki ama yine de öyle alicam yarın bı gün ikinci çocuk olur başka bı evde oluruz falan
Lur-2006 beyzacmvrc haklısınız benim de ikiz birini sağa birini sola koyucam biri anne yanı biri baba yanı olacak mecbur 😀😀 ama anne yanı olmayanlar da çok kaba demirleri böyle yamuk şekilde filan bana güzel gelmiyor görünümleri
busragil beyzacmvrc yataş twiny aldım. Bir tarafi sert ilk 1 sene kullanim icin, diger taraf az yumusak 1 sene sonrasi icin, baya kaliteli urun, cikarilabilir kilifi falan var
beyzacmvrc Lur-2006 evet aynen benimde hoşuma gitmedi onlar. Ne güzel ya ikizmis🥰 Kız ikisini bir bile yatırırsın bir süreliğine ☺️
busragil beyzacmvrc hic yıkamadım henuz ama neden sökulsun ki :/ 30 derecede yikayin diyor tutup da 60 derecede yıkarsalar dikis mi dayanir😂
Lur-2006 beyzacmvrc pedagoglar önermiyormuş ya birlikte yatmalarını. Ama bence de yatırılır kardeş kardeş 💕 aman sağlıklı olsunlar da istedikleri yerde yatsınlar 💕
beyzacmvrc busragil 30 derece de yikamislar söküldü diyenler olmus Ters çevirip yıkadım yine de söküldü demişler de zaten kılıf yani üstüne alez ve nevresim gelecek nihayetinde
Aysenur-2019 beyzacmvrc yoyko anne yanı park yatak aldım içinede yataş twiny yatak aldık ikiside 70×110 kaliteli ve uzun süreli kullanım için bunu tercih ettik baya araştırmıştım almadan önce🎀
dahabirmavi Aysenur-2019 merhaba bizde yoyko aldık içine yatak bakıyorum yatak iyi mi sizce nasıl , güzel günlerde kullanın😌
alisko beyzacmvrc park yatağı prego miami premium aldım içine yatak ise tyataş mini twiny sünger yatak
Aysenur-2019 dahabirmavi yenidoğan dan 6 yaşa kadar kullanımı mevcut yoykonun orta kademesinde anne yanı olarak kullanılır ben yıkadım ve bi sorun oluşmadı bi tarafı sert diğer tarafı daha yumuşak ben daha kullanmadım ama şimdilik memnunuz baby plus reflü yatagımızda var ilk aylar onu kullanırım muhtemelen bu sonraki aşamalarda kullanım için
dahabirmavi Aysenur-2019 yatak makinaya sığıyor mu? Bende reflü yatağı almıştım yatak alana kadar onu kullanmayı düşünüyorum 😌