Seyma_erkan27 Kızlar cinsiyet merak ediyorum☺️video ya çekmiştim doktor kontrolünde sonradan izlediğim de bu fotoğrafı gördüm sizce bu Kordon mudur?
Fatma_yalcinkaya Seyma_erkan27 Tatlım bende kordona benzettim benim attığım görüntüde daha pipi gibi seninkini bilemedim
sla_cbn35 Seyma_erkan27 hayyy maşaAllahh 😂😂 kordon değil bence senin bebiş göstermiş baya benim oğlum ufaktan gösteriyor 😂😂😂 Allah’ımmm delircemm pipişine bakk çok gülesim geliyorrrrrrr
Fatma_yalcinkaya Seyma_erkan27 Erkek olsa cok net derdi bence kız demiş çünkü demekki kordon doktor anlıyor kordon olduğunu
Seyma_erkan27 Fatma_yalcinkaya Doğru söylüyorsun işte yinede meraktan ☺️ cinsiyet değişikliği çok görünce insan tedirgin oluyor acaba değişir mi diye
Seyma_erkan27 Tusemciiim doktora gittiğimde 16 haftalık tı. Şuan 22+4 haftalığız detaylı ultrason girmeyi düşünüyorum
Tusemciiim Seyma_erkan27 bacım valla pipi gibi duruyor yani ne bileyim benim oğlumun ultrason resmi var o görüntüden biliyorum 🥴
Seyma_erkan27 Tusemciiim Bende bu görüntüyü görünce aklım karıştı 2 kızım var isteğimiz öncelik le sağlıklı olması ama erkek istiyoruz o yüzden sürekli de cinsiyet değişikliği görünce insan acaba değişir mi diye sorguluyor