Anonim01 Doktoruma çok sinir oldum değiştirmek istiyorum ama 39 dayım negatif enerjisini hissetmeye başladım moralim bozuk
EdaByrc Anonim01 ben mecburiyetten değiştiriyorum pazartesi başlıcam yeni doktora doktorum gitti değiştiren oluyor bazı doktorlar kabul ediyor
Ayfer- Anonim01 ben değiştirmiştim sizin gibi uyuz olup başka doktora gittim. 36-37 haftamda yeni doktora gidip 38 de doğurmuştum
noluyosanagenemiross EdaByrc bende mecburiyetten değiştireceğim doktorum gidiyormuş, kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok seviyordum doktorumu başka doktora hiç gidesim yok 😢 napıcam bilmiyorum
rabiaudn 8 ay boyunca aynı doktora gittim doğumu baska bir hastanede ve doktor yaptı erken doğum oldu hiç tanımadığım bir doktor yaptı üstelik
Anonim01 rabiaudn bana ortada hiçbir şey yokken sezaryen olmam gerektiğini söyleyip duruyor aşırı sinir oldum
Ayfer- Anonim01 kesinlikle başka doktora da muayene olun. Bana da bebeğin kafası büyük normal olmaz bi dahaki gelişinde sezeryan günü alırız demişti. Hemen ordan çıkıp başka doktora gittim gayet herşey normal dedi. Normal doğum yaptım Allah’ın izniyle
Dlaydn 38+1 de doktoruma göründüm 38+5 de başka doktora doğurdum 😂 sıkıntı yapılacak bi durum yok kendi doktorumun özel durumu vardı mecburen başka doktora yöneldim. Bu tarz şeyleri sıkıntı etmeyin 🧡hangi doktorda rahat hissedecekseniz ona gidin 🌸
noluyosanagenemiross EdaByrc İshak 😢 o kadar çok üzüldüm ki gitmesine sanki ailemden biri gitmiş gibi o kadar alışmıştım ve seviyorum doktorumu başkasına nasıl gidip adapte olabilirim bilmiyorum 32. Haftaya giricem nts ye girmem gerek ama inan hiç içimden gitmek gelmiyor
EdaByrc noluyosanagenemiross ben 38. Haftadayım sen düşün doktorum aradı 8 gibi vedalaştık 🥺 çok üzüldüm ağlıcak duruma geldim yönlendirdiği doktorda iyi bi doktor ilk o doktora gidecektim zaten pazartesi gidicem bakalım
EdaByrc noluyosanagenemiross gideceğini söylediyse gitmiştir benim doktorumun bugün belli olmuş bugün muanne oldum öğleden önce öğleden sonra belli olmuş
noluyosanagenemiross EdaByrc daha doktorumun ağzından duymadım ama instagramdan öğrendim diğer doktorlar ile veda yemeği yemişler 🥹