tugrulunannesi Elimde hamilelik döneminden kalan 6 kutu oksapar var 0.4 lük, son kullanma tarihleri 7. Ay ve 9. Ay ihtiyac sahiplerine sadece kargo ücretini karşılayacak sekilde ücretsiz gönderebilirim
cihaninannesi tugrulunannesi Üstte kalsın… Hangi şehirdesiniz belki de aynı şehirden ihtiyacı olan biri vardır görür yazar 🤗
Siyahdnz tugrulunannesi merhaba bende agrılıyım orda dukkanımız var hatta babamların oraya bıraksanız bana yollasalar yada direk sız kargo yapsanız cok tesekkur ederim ıhtıyac ım var 🧸🧸
Hatice-6363 tugrulunannesi selam aleyküm benimde ihtiyacım vardı iğnelerden ihtiyaç sahibine tezlimettinizmi eğer bir aksilik olurda vermezseniz bana göndere bilirsiniz🤲
tugrulunannesi cihaninannesi duyarlılığınız için tesekkür ederim ağrıdayım, pahalı Bi iğne umarım ihtiyac sahibi birileri vardır boşa gitmez, çevremde bulamadım belki burda çıkar ihtiyacı olan
cihaninannesi tugrulunannesi maalesef çok pahalı ben devlet hastanesinde bir kadın doğumcuya götürüp bırakmıştım . Özel kliniğe giriyordum orada yazmıştı doktor muhtemelen buraya gelenler alabilir diye artan bütün açmadığım faydalı ilaçları iğneleri götürüp vermiştim doktor şok olmuştu 😊 isterseniz sizde devlet hastanesinde bir kadın doğuma bırakabilirsiniz burada bulamazsanız 🌼🌼
tugrulunannesi arirangg benim doktorum 1 ay daha kullanmamı önermişti, ama doğum sonrası düzenli kullanamadım
Siyahdnz tugrulunannesi Zühre gıyım armınenın yanında bılıyor musunuz cumhuriyet caddesinin asagı sında
tugrulunannesi cihaninannesi burda hastaneler o kadar yoğun ki bebeğim de küçük olduğu için gidemiyorum, tanıdığım bütün doktorlar da gittiler Bi arkadaş yazdı çıkan olmazsa oyle yapayım
tugrulunannesi Siyahdnz iğneyi alacak mısınız hala dönüş yapmadınız başka soranlar var dönüş yapamıyorum onlara
cihaninannesi tugrulunannesi bir arkadaş yazmış canım şimdi gördüm iyiliğin karşılığını fazlasıyla alman dileğiyle 🌼🌼🌼
tugrulunannesi cihaninannesi evet ona göndereceğim inşallah özelden konuştuk, Allah her daim iyi olanlardan eylesin 🥰 🤲🏻 hayırlı geceler 🌸
tugrulunannesi Hatice-6363 size kaç tane lazım, göndereceğim kişiye kaç tane göndereceğim bilmiyorum elimde kalabilir kalanları size gönderebilirim, siz nerde yaşıyorsunuz