ozlemkoksal Kizlar galiba bu kür işe yarıyor, bal tarçın çorek otu, sizler denediniz mi? Aslında adetın 9 gununde asla ağrım sızım olmazdı hatta yumurtam buyumezdı🫠😁 ama buyuyor sanırım hadi inşallah.. bende buyumede problem var 🫠
Liya98 ozlemkoksal buyudugunu insan nasıl hisseder canım? Benim adetim 15de gelmeli ama karnım agrıyor yanıyor ve belim sanki adet olcakmısım gibi hic böyle olmadı kaslarıma basınca agrı oluyor sende nasıl🥹
arsl ozlemkoksal ben femera kullanmıştım işe yaradı bende birde çatlatma içinde toz bir ilacım vardı onu kullaniyordum
ozlemkoksal Anonim16 1 tatli kasigi bal , corek otu ve tarcini parmaklarimla koydum ne kadar gelirse 🌼 yine sonucu paylasirim ☺️☺️
ozlemkoksal tugrullsmomms valla tarifi kendi goz kararim kadar yaptim, sadece balı 1 tatlı kaşığı koydum, çorek otu ve tarçını goz kararı🌼🌼 ben adetten 9 gun asla buyuk yumurta gormemiştim, doktora gittim ve 11mm yumurtam gelişmiş şaşırdık valla🫠 benim adetin 9 gunlerinde en az 2mm oluyordu
Liya98 ozlemkoksal yok canım birsey denemedim uygulamaya bakıp yaptık sabah yaptım yoktu biraz sonra cıktı 😁 yarın sabah yine yapıcam adetime 10 gün var