Gizzgzz Dbegum yani seçimini etkilemek istemem hepsi çok çok iyi markalar ama minoris ten sonra ben de weleda yı denemek istiyorum ecowell için de bebek saçını daha çabuk uzatıyor diyorlar kızım olacak saçsız olursa ecowell de alabilirim. Minoris in deterjanını falan kullandım beğendim temizlik kokusu var hepsi gözün kapalı güveneceğin markalar
Dbegum Gizzgzz ecowellin bebek şampuanında mersin suyu var o çok kıymetliymiş açıkcası o çok cezbetti 🙈 pişik konusunda da benim erkek bebişim olacak çinko olacak veya olmuş pişik konusunda çok destekleyici böyle detaylarda boğuldum 😞
Dbegum Turna44 onu kullanan yorumları hoşuma gitmedi bende düşünüyordum da hepsi aynı marka olsun dedim pişik kremine filan pek iyi demiyorlar 😞 bi de göz yakma durumu var
Turna44 Dbegum hadi yaa bende hiç kullanmadım içeriği temiz ye tercih etmek istiyorum. Çok zor hem güzel hem temiz ürün bulabilmek
Dbegum Turna44 eczacımla ıva natura, ecowell, wellda hepsinin içeriğini inceledik. Hepsinin bir yerde kusuru var. En alınmaması gereken iva natura çıktı bu listeden. Ben mustelaya döndüm açıkcası