Adapte34 Fatma_yalcinkaya çok duydum valla 19. Haftaya kadar kız diye bilip erkek olduğunu öğrenen 😂 bende detaylıyı bekliyorum
esraEb Fatma_yalcinkaya benimki değişmedi. Erken haftada cinsiyet tahmini edilmişse değişmesi normal. Bana 16. Haftada söyledi doktorum.
SheeR Fatma_yalcinkaya 12+6 da cinsiyetimizi öğrendik detaylı ultrasona girdiğimde de %99 kesinleşti cinsiyeti ama detaylıya girene kadar her kontrolde baktı doktorum aynıydı kızçem yanıltmadı bizi 🤭🤭
sla_cbn35 Fatma_yalcinkaya bana hep erkek dedi doktorum çok şükür öyle bi değişiklik olmadı pipisini gördüm 😎
SheeR Adapte34 benim amcamın gelinine doğuma gidene kadar kız dediler doğuma girdi cıktı bide ne görsünler bebek erkek herkes bi şoka uğramıştı cocuk biraz büyüyene kadar kız kıyafeti giymişti 😂
Fatma_yalcinkaya Kızlar fotoğraf nasıl atabiliyoruz buraya bilen var mı ultarason atacaktım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Prensess35 Fatma_yalcinkaya sol üst tarafta 3 nokta var resim yükle yazıyor resmi yükleyip kopyalayip buraya yapıştırıyorsunuz
Adapte34 Esrayunus doktorum 21-24 haftalarda yapıyoruz dedi 21. Hafta en iyisiymiş o hafta gidicem bende
SheeR Fatma_yalcinkaya maşallah paşaya sizin dönmez daha rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Fatma_yalcinkaya badem23 Cok teşekkür ederim biraz kanamam oldu pregestan falan kullandım inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🙏
badem23 Fatma_yalcinkaya İnşallah 🙏 bende kullanmıştım lekelenmem olmuştu kendinizi yormayın uzanın dinlenin geçer inşallah
Fatma_yalcinkaya sla_cbn35 Böylemiydi emin olmaya çalışıyorum da erkek olduğundan 😄 https://mutluresim.com/image/SPpxo
sla_cbn35 Fatma_yalcinkaya heeyyttt beee maşaAllahhh 😂😂 benim oğlum naifçe gösterdi ablası küçücük bi şekilde senin bebiş alın size demiş sanki 😂😂😂😂
sla_cbn35 Fatma_yalcinkaya maşaAllah maşaAllah 😂😂 kendi oğluşumdan da bekliyorum aynı hareketi fotoğrafını çekip herkese atıcam çünkü 😂😂😂😂