hunilimom Nazarfirat ben o dört gün boyunca hergun duş aldım squat yaptım duvardan destek aldım duşta yaptım squat ayaklarımı yukarı kaldırdım 😂 günlük evin işleri felann öyle oldu
Kubra2610 ArvenMom merhaba rahim agzi kisalmam var .birseyi merak ediyorum.vajinal ultrosonda kisalmaya bakıyor. O zaman acilma olsa görülüyor mu yoksa elle muayene de mi anlaşılıyor açıklık?
Alinrabia ArvenMom benimde 1 cm acilmam var ama bişey değilmiş yok olarak sayiliyormus yatış falan verilmedi yani
ArvenMom Alinrabia doğrudur benim suyum geldi 1 cm açıklık ve 100 gören gerçek sancılar çıkıyordu sancı durduruldu ama açılma ertesi gün 4 cm di zaten 20 dk sonra doğuma alındım
ArvenMom Seval75 bazıları çok aceleci asla durmak istemiyor benim kızım bunlardan birisi küveze girdimi sizin ki
Seval75 ArvenMom 2 saatlik solunum desteği aldı sadece ama 5 gün sonra sarılıktan ve enfeksiyondan 2 kez yoğun bakımda kaldı şuan çok şükür iyiyiz ❤️ bol bol dinlen en ufak sancında git derim ben erken olduğu için doğum sancısı olduğunu anlayamadim