Deletedmom421 Hanimlar 14 haftaligiz. En son kan idrar tahlillerim 7. Haftada yapildi ondan sonra birdaha istemediler hic sizde de oylemi? Dun ikili test sonucu ogrenmeye gittigimde dr REGENESIS diye vitamin yazdi Bugunde kendim saglik ocagina tahlil yaptiriyim diye gittim sadece demirine bakariz dedi vede DECAVIT le D vitamini damlası verdi 9 damla kullan dedi Simdi bu 3 ilac fazla degilmi siz nasil kullaniyorsunuz
kizbebekannesii Deletedmom421 canım saglık ocagına yıne gıdıp regenesıs kullandıgını soyle ya da doktoruna yaz. Decavıtle ıkısı aynı sey bırını kullan bırı bıtınce dıgerını kullanırsın.
Yalinn8 Deletedmom421 ben 25-30 gunde 1 gidiyorum kontrole hepsinde kan idrar aliyolar, gerekirse idrar kültür de dahil, bi suredir de Efa mom ve Side fer vitaminlerini kullaniyorum sadece
Deletedmom421 kizbebekannesii evet iceriklerine baktimda sadece regenesisde balik yagi folik asit var diger vitaminler hep ayni d vitamini damlasi kullandinizmi
Deletedmom421 Yalinn8benim nerdeyse 2 aydir kan idrar tahlili falan yapilmiyo belki bi sıkıntım var dr yapalim degince ne gerek var surekli tahlil mi yapilir dedi 😒
Yalinn8 Deletedmom421 siz talep ettikten sonra bise diyemez aslinda ama o da hadsiz doktorlardanmış malesef, doktorunuzu değiştirme sansiniz varsa değiştirip tahlillerinizi yaptırın derim nacizane
kizbebekannesii Deletedmom421 d vitaminim düşük çıkmıştı saglık ocagından verdıler d vıt damla ama kadın dogumcum cok da kullanmama gerek yok dedi ama belkı degerımle alakalıdır.
smbls benim de bebeğim 16 haftalık. 13. haftadan itibaren doktor bana demir ilacı, kalsiyum ilacı ve magnezyum ilacı verdi. kan tahlili falan yapmadan. değerlerime bakmadan verdiği için ben de biraz kaygılıyım aslında😔 normalde nasıl olması lazım acaba😔
sevil87 smbls banda aynı şekilde tahlil yapmadan demir ve vitamin ilacı verdi ben de şüphe var içmeli miyim diye
edaozdxx Kızlar söz ettiğiniz vitaminler bebek tarafından emilim sağlanan vitaminler olduğundan dolayı kan testi yapılmadan da verilebiliyor. Magnezyum kasılma, kasık ağrısı vs. durumlarını azaltıyor. Demir eksikliği hamileliğiniz boyunca devam edecek ben en başından beri ilaç kullandığım halde hala Demir depolarım boş. Bu tamamen bebişten kaynaklı. Boş yere kaygılanmayın. Vitamin sonuçta verilen ilaçlar...