Bugraninannesiii Kızlar 2.bebeğime hamileyim ilkinde annem doğumda yanımda olamamıştı ama bu sefer doğuma o girsin ondan güç alayım istiyorum. Bugün söyleyince girebilir miyim bilmiyorum dedi neden ne olacak 4 çocuk doğurdun sen dedim. Ben başka doğurduğum evladımı acı çekerken görmek başka dedi.. İçim Bi tuhaf oldu aslında haklı biraz da hassas biri acaba çok üzülür mü ben o durumdayken gelmese mi ne dersiniz 😔
Ozgeliz Bugraninannesiii ben şahsen annemi istemedim çok girmek istedi. Ama bütün doğumlarımda eşim yanımdaydı hatta kordonu eşim kesti annem çok ağlamıştı iyi ki beni görmedi bide bu özel bi an eşimle paylaşmak istedim annemle benim bebeğim değil sonuçta eşimle benim bebeğim
Semra08 Bugraninannesiii bana doğumda eltim geldi yardım için özellikle annemi ve kayınvalidemi istemedim o bile ben doğum yaptıktan sonra yanıma geldiginde ağlamıştı anneem gelseydi hasta olurdu üzüntüden belki de anlayışla karşılayın annenizi
Bugraninannesiii Kediler ama kim gelecek diye düşünüyorum bu sefer ilkinde kuzenimdi o tekrar gelemez bilmiyorum kafam çok karışık
Bugraninannesiii __mom1 devlette yapıcam eşleri almıyorlar. Alsalar da o tırnağımı bile keserken bakamaz doğumda hiç dayanamaz 😔
Bugraninannesiii Ozgeliz devlet hastanesine eşleri almıyorlar malesef özelde de normal doğum destekleyen doktor çok az
Cancan2 Annemin beni o şekilde görmesini istemezdim çok üzülür eşiminde doğumu kaldıracak psikolojisi olduğunu düşünmüyorum kendimden güç alacağım eğer eşiniz dirayetli bir yapıdaysa eşiniz girsin ama anneniz haklı çok üzülür sizi öyle görürse
Cancan2 Bugraninannesiii doğum anında görümcemin olmasını istemezdim sonuçta özel bir an refakatçi olarak tabi birisi kalacak ama bu anne ya da kayınvalide olursa bana göre daha iyi
Bugraninannesiii Ozgeliz bilemiyorum. Benim ameliyat korkum var oyüzden normal istiyorum yine. Özele gidince direk sezaryene yönlendirecekler diye çok korkuyorum. Devlette de almıyorlar ilk doğumum da almamışlardı.
Bugraninannesiii Semra08 ben onu düşünemedim ama kendisi dayanamam ben diyince hak verdim. Bu seferde kim yanımda kalacak endişesi sardı içimi.
Tugba_sari Benim annem kardeşimde de ablamda da doğum yapacakları günü bana söylemeyin, kesinlikle dayanamam demişti ( ikisi de yurtdışında olduğu istese de doğumuna gidemezdi) anneler bu konuda hassas o yüzden bende doğum yapacağım günü söylemeyi düşünmüyorum
Bugraninannesiii Tugba_sari çok endişeleniyorlar haklısınız. Ben hiç o açıdan düşünemedim yanımda olmak ister diye düşündüm ama dayanamaz hasta olur diye bende korktum istemem artık.
Ozgeliz Bugraninannesiii bende normal doğum yapmıştım inşallah yine normal olacak 39+5 yurtdışında yaşıyorum burada hep eşle beraber alıyolar
Semra08 Bugraninannesiii haklısın destekçi istiyor insan . Zaten devlet hastanelerinde mutlaka refakatçi istiyorlar anne doğumdan sonra dinleniyor çocuğu tedavi için götürüyorlar onu da refakatciye yaptiriyolar
Mother58 Kızlar doğuma neden birini alma derdindesiniz yapmayın çocuğun elinden tutar gibi elinizi mi tutturacaksiniz.Eşiniz sizi öyle görünce psikolojik soğuma oluyor orda ne yasayacagin belli değil gaz da çıkarırsınız tuvalette yaparsınız çirkin görüntülerle akıllarında öyle kalmayın. Artı annelerinizi almak annelerinize işkenceden başka bişey değil kaldı ki sancı çekerken anne görmeyecek derler büyükler sancin artarmiş ne kadar doğru yalan bilinmez. Ama o sizin ozeliniz kimsenin girmesine gerek yok
Bugraninannesiii Mother58 peki o kadar acı çekerken sana güç verecek kimse olmayacak mı? Normal doğum yaptın mı bilmiyorum ama o an yanlız kalırsan kafayı yersin arkadaşım.