Korkmaz1 Hayat70 benimde aynısı oldu işte dedi beklemeye gerek yok dedi binde bir ihtimal sonra özele gittim oda aynısını dedi Allah yardımcın olsun hayırlısını iste geçecek emin ol aynısını yaşamış biri olarak ve şuan 35 haftalık hamile biri olarak bunu sana söylüyorum 🙏
rumeysakokk1706 Hayat70 bende aynısını yaşadım canım ilk gebeliğimde 8 haftaya kadar bekledim malesef olumlu sonuç alamadım kürtaj oldum boş gebelikti kese de gayet büyüktü 3 ay sonra tekrar hamile kaldm şuan 5+4 inşallah duyarsın kimileri 8 haftada bile duyabiliyolarmış beklemeni öneririm.
irem01 Hayat70 benim de başıma geldi 5 haftalıkken boş gebelikten düşük yaptım. Benim sana tavsiyem bir problem yoksa düşük olmasını bekle hemen kürtaj yaptirma. Ya da ilaçla düşük yap. İlk gebelik genellikle Boş gebelik kimyasal falan olabiliyor vücut hazırlıklı olmadığı için ama ikinci gebelik hemen oluşuyor 1 adet sonrasında hamile kalmıştım inşallah sana da nasip olur ❤️
Papatya_99 irem01 5 haftalık çok erken değil mi ama boş gebeşik denmesine belirtiler neydi de boş gebelik dedi doktor
Papatya_99 irem01 ben geçen gafta gittim keseyi gördük geç döllenme de olabilir dedi kesenin milimi büyümesi lazımmış iki hafta sonrs gel dedi haftaya gideceğiz bakalım
Hayat70 irem01 Kuzum şey sorcam ben pcosluyum adetimde düzenli değil yumutlamam da yumurta kalitem de iyi değil zaten .İhtimalim hala yüksekmi sence.🥺
irem01 Papatya_99 tam 5 değildi 5+4 falan olması lazım çok oldu tam hatırlamıyorum. beta düzensiz artıyordu kese oluşmuştu yeterli mm ulaşmıştı ama yolk sac bile görünmedi vajinal ultrasonda bile. Zaten kendiliğinden düştü çok dayanmadı sağlıksız olduğu için vücut attı. Sen kaç haftaliksin şuan? Zaten kesenin büyüklüğüne betanin yüksekliğine göre doktor az çok tahminde bulunuyor bir sıkıntı olursa söylerdi diye düşünüyorum. İçin rahat olsun Bana direk düşer demişti çünkü.
Hayat70 Papatya_99 Kesenin büyüklüğüne ve ultrason sonucuna göre kese 23mm olmuş.Olsa simdiya olurdu dedi geç döllenme ile alakasi yok dedi.😓
Papatya_99 irem01 bana dediki yeterli mm oluşmamış dedi daha küçük kese dedi iki hafta sonra gel geç döllenme olabilir dedi
Papatya_99 Papatya_99 kimisi boş gebelik te beta artıyor düzenli diyor kimisi de artmıyor diyor değişiyor demek ki
Elizo Hayat70 hiç korkma üzülme , boş gebelikten sonra hemen hamile kalabiliyorsun , insan şok oluyor ama korkulacak üzülecek bir şey yok Allah hemen kucağını doldursun herkes yaşıyor emin ol ilk gebelıkte
ikiprensannesi__ Hayat70 lütfen bekle 6 hafta çok erken benim 7 haftalıkken kese gözüktü bebek gozukmedi mesela ne olur kürtaj olma biraz daha bekle
Esma321 ikiprensannesi__ Bende iki gün önce tam 7 haftalıkken doktor ultrason da sadece keseyi gördü içi boştu yolk kesesi ve embriyo yoktu doktor boş gebelik büyük ihtimalle dedi ama bir hafta daha bekleyelim dedi şimdi 7+2 yim 8. Haftada tekrar görüncem ama gerçekten boşsa çok korkuyorum doktor ümitsiz konuştu çünkü sizin ne zaman göründü
ikiprensannesi__ Esma321 9 hafta 4 günlükken gozuktu 7 haftalıkken sadece kese gözüktü bebek gozukmedi ya alttan bakalım yada 10 gün bekle dedi bekledim 9 haftalık oldum gittim öyle gözüktü canım inşallah seninki de gözükecek inşallah 🤲
Esma321 ikiprensannesi__ ya Allahım inşallah inşallah doktorum bir hafta dedi bana yani 8 haftalıkken bakacak yoksa küretaj dedi ümitsiz konuştu 9. Haftaya kadar mı beklesem bende öyle inşallah
ikiprensannesi__ Esma321 ben kendi isteğim le gitmedim bekledim 9 haftayi canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
777gonul_ Hayat70 6 haftada bende de gözükmedi 7 haftada gidicem inşallah görürüm sen acele etme bekle 8 haftayq kadar
Hayat70 777gonul_ Kuzum Doktor bazı durumlarda beklenir senin beklenicek bı durumun yok dedi .Dün kürtaj oldum.🥺😭