Tgcccc Kizlarr , erik çıktığından beri günde yarım kilodan fazla yiyorum. Kendimi tutamıyorum ne yazıkkı ekşi ekşi yiyorum midemde bi sıkıntı olmuyor ama ağzım buruşuyor tabi🤭 çok yiyorum ya bilmiyorum bu ekşilikte çocuğa bi zararı olur mu ?
zeynozey Tgcccc tuzla yemiyosan sorun yok bence😂 ben tuzla yiyip tansiyonumu fırlatıp hastaneye yatmıştım 3 gün ilk gebelikte😂😂
bastet Tgcccc Hiiiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Valla ben de hamileliğimin başından beri aşeriyorum ama erik olmayan bir ülkede yaşıyorum ahshhabs
Loyabloom Yok canım bir zararı olmaz. Bende daha minicikken dalından koparıp çekirdekli çekirdekli yiyordum. Halada günde yarım kılo yiyorum nerdeyse 🫣
Eyvahvaveyla Günlük yarım kilodan fazla yiyorum hatta bazen tuza dayanamıyorum ama sonrasında araya bir kaç gün koymaya çalışıyorum son haftada artık mide yanması ileri seviyeye çıktı çünkü yoksa dayanamaz yerdim
selinsmother 1 kilo 2 gün zor yetiyor mide yanmalarım aşırı var bittiğinde anladım ki meğersem o yapıyormuş 😂 ama yine eve alınmış mecburen yedim yarım kiloooo
Hayrnnisaors97 selinsmother Ben gebelikten önce çok yerdim şimdi de yiyorum ama yarim kilo değil günde hafta da falan alıp bi kaç gün yiyorum Yarım kiloyu şey doğru mu ekşi Ayşe meselesi 😂cinsiyet belli mi yani
selinsmother Hayrnnisaors97 ye ekşiyi doğur ayşeyi evet kızz 😂ve bana ekşi gelmiyor limon dilimleyip yiyorum günde 1 tane yüzüm kıpırdamıyor bile
Kaderisa Tgcccc erik yerken okumam peki 😂😂 erik çıktığından beri ağzım durmuyor valla bende çokk yedim geçen günde tuzlu çağla yedim bir kilo yemişimdir fenalık geçirdim hatta 😂😂
Kaderisa Tgcccc erik yerken okumam peki 😂😂 erik çıktığından beri ağzım durmuyor valla bende çokk yedim geçen günde tuzlu çağla yedim bir kilo yemişimdir fenalık geçirdim hatta 😂😂