Merhabalar,banada yazmak nasip oldu şükür
Hamileliğimin 39. Haftasına kadar her şey yolunda bir hamilelik geçirdim 37. Haftadan itibaren birkaç kere alttan açıklık muayenesi oldum fakat tırnak kadar bile açıklığım olmadı. Doktorum da bende 40. Haftaya kadar normal doğumu bekleme taraftarıydık. 39+1. Güne kadar nst lerde hiiç sancım çıkmadı 41 e doğru doğururum diye düşünürken 30 Nisan günü sabah sancım tutmaya başladı ama 29 Nisan hastanede hiç sancı çıkmadığı için doktorum belki gaz sancısıdır suyun gelmediği sürece bol bol dinlen dediği için dikkate almadık önce 4-5 saat ağrılarımın sıklığını takip ettim sonra da artınca doğum yapacağım hastaneye gittik nöbetçi kadın doğum doktoru nstye bağladı ultrasonla baktı sancılarım düzenli çıktı bebeğim de baş gelişti fakat açıklığım sıfır olduğu için suni sancı verilemedi doktorum kontrole geldi ve bebeği riske atmamak ve sancılarımın dinmesi için sezaryen fikrimi sordu olur dedim ama inanamıyordum o gün doğuracağıma. Eşimi yatış işlemi için aşağı gönderdiler başladı benim heyecan yarım saat içinde ameliyathaneye indirildim ve eşimde doğuma alındı bir saat içinde kızımız kucağımızdaydı. Hastane, 8 aydır doktorum Ebru yüce ve hemşireler acayip ilgilendi . Tek sıkıntım sezaryen olduğum için dikişlerim hareket ettikçe acıyordu ağrı kesici verildi sık sık doğumdan 5-6 saat sonra ilk yürüyüşümü hemşiremizle yaptık sonrasında da 3 saatte bir eşimle yürüdük . Sütüm şükür hastanede gelmeye başladı kızımı besledik şeker değerleri normal çıktı. Doğumdan tam 25 saat sonra taburcu olduk şimdi miniş kızımla evimizdeyiz.