• Doğum
  • Spinalmi,genel anestezimi?

Iyi aksamlar kizlar. 5mayis sezeryan olcam,karar veremedim spinalmi,genelmi? Bilgili olanlar lutfen yanit verirmi. Spinal icin bel agrisi filan oluyor diyorlar korkuyorum

Ben 1 haft önce spinal oldum hiç pişman değilim bebeğin gelirken ki hali çok heyecanlı o anı kaçırmamak için spinal öneririm☺️

Feedanleila Spinal oldum gayet iyi geçti evet çok baş ağrısı ve bel ağrısı çektim ama 20gün normalde de bu sorunları yaşıyordum sadece daha şiddetli oldu o kadar.

Feedanleila spinal çok rahat çünkü uyuşukluk geçene kadar ilk baştaki ağrılarınız hafiflemiş oluyor ilki genel oldu ikinci spinal şimdi 3. Olucam spinal istiyorum çok rahat baş ağrısı oluyor evet bol kahve tüketmeniz gerekiyor

Feedanleila Kesinlikle spinal o bebeğin ilk çıktığı anı görmek herşeye bedel ilk kızım 20 aylık hala o görüntü gözümde mucize gibi 🥰 çok şükür bende de kalıcı bel ağrısı vs olmadı tabi kişiden kişiye değişir🙏 sadece ilk iğne vurulduğunda canım çok acımıştı sonrada birşey hissetmedim zaten🙋🏼‍♀️

Spinal oldum 25gun önce .ağrı sızı vs hiç olmadı . ameliyattan sonra da çabuk toparladım.

Feedanleila ilk çocuğumu spinal anestezi ile doğurdum kendi isteğimle okadar rahattımkki o çocuğun ilk anlarını görmek o heyecan paha biçilemez ertesi sabah 9 da evime geçtim hiç bir sıkıntı yaşamadım sana tavsiyem bol su bol bol yürü saatler içinde hiç bir şeyin kalmıyor meram ettin bişey varsa sor herşeyi açıklarım şimdi tekrar hamileyim nasipse oda spinal olucak sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

Kizlar çok merak ediyorum spinal doğumda sakinleştirici fln yapılıyor mu peki …bende spinal doğum istiyorum ama bir yandan da sakin kalamam heyecanlanirm diye korkuyorm biraz panik atağım var 🙈ama bebeğimin ilk anlarini görmeyi de çok istiyorum

Papatyam67 yapılmıyor ama başında biri durup nabzına bakıyor hep seni sakinleştirmek için sürekli konuşuyor ama o anda ben çok sakindim tek düşündüğüm bebeğimdi o çıktıktan sonra dikişler dikilirken stres yaptım tabi şimdi bi kaç saat sonra 2. Doğumum var bunda çok stresli ve korkuluyum 🙄