AlmilaninAnnesiii Kızlar 37+4 bugün nst sancım çıktı. Ağrılarım var iki gündür zaten. Ama doktorum bu sancı ile iki haftaya kadar doğum yaparsın dedi. Ultrasondan bakınca da rahim duvarin incelmemiş henüz dedi. İncelmesi için ne yapmam gerek ki benim??
Sblbrhn AlmilaninAnnesiii .30 haftalıkken sancım çıktı rahim ağzında kısalma var dedi progestan yazdı serum aldım 36haftalıgım şuanda
TeacherrMom AlmilaninAnnesiii dr danışarak evening primrose oil kullanabilirsiniz fitil olarak birde ilişki gerekiyor bildiğim kadarıyla hayırlı sağlıklı dogumunuz olsun
Eda6 AlmilaninAnnesiii Ayy günümüz aynı hayırlı doğumlariniz olsun inşallah 🤲🏻 bende sancı vs yok şimdilik ama 9 aydır yaşamadığım mide bulantısı yaşıyorum 🥺
AlmilaninAnnesiii Sblbrhn Benim şimdiye kadar hiç çıkmadı iki gündür sancım vardı zaten nst de bekliyodum sanciyi ama rahim duvarı incelmemis ona takıldım
Lugnos01 AlmilaninAnnesiii sancıyı nasıl hissediyorsunuz ben 37 haftalık oldum kontrol 38 de iki gündür geceleri karnım taş gibi ya da bi tarafa toplanıyor hareket edemiyorum karnımın taşlığından
Virgohome Kız ablaaa sancı nasıl birşey kurban olayım 35. Haftadayım sol kasıgıma bi ara bi girdi 30 saniye falan ayet okumayı unuttum feleğim şaştı sanki mızrak soktular gibiydi nasıl dayanıyorsun ya çok korkuyorum ben
AlmilaninAnnesiii TeacherrMom Çok teşekkür ederim doktoruma danıştım fakat hiç bişey söylemedi bu konuyla ilgili
Kirmizibalik1 TeacherrMom ozaman iliski rahim duvarini mi inceltiyor? Ozaman sezeryan dusunuyorum ben 32.haftadayim bayadir girmedik ikiskiye bidaha da girmeyelim yani sezeryan ya hani oylemi sizce
AlmilaninAnnesiii Eda6 Ay bende agirlasma dışında ilk günden beri hiç belirti yoktu çok rahat geçirdim ve hala uzun yollara çıkan biriyim ama son iki gündür sanırım zorladım kendimi sancılarım çıkmış anlamadim hiç
AlmilaninAnnesiii Eda6 Ayyy yokk hala sancı çekiyorum gitmedim doktora desem yeridir Çarşamba günü randevum var 😁
AlmilaninAnnesiii Lugnos01 Kasik bölgemde ve karnımda bıçak saplanır gibi ağrı sancı giriyor o şekilde hissediyorum ben simdilik
Eda6 AlmilaninAnnesiii Benim sancım olmadığı halde korkuyorum arada belime falan girince iyi dayanıyorsunuz😅😬 salı günü de benim kontrol var💃🏻
AlmilaninAnnesiii Eda6 Bakalım neler olacak bu hafta 😇 sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla gelsin yavrularımız ❤️