Biraz uzun olacak ama sizlerle paylaşmak istedim. 26 nisan sabahına kadar sancım hiç yoktu hatta 25inde rutin kontrolm vardı nst de hiç sancım çıkmadı. 26snda sabah hafiften bir ağrım olmuştu hastaneye gittik o zamana kadar çatı muayenesi yapılmamstm. 38+6 günlüğüz bu arada. Sabah gittiğimizde çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık var yatıralım dediler. Ben imza atıp hastaneden çıkmayı tercih ettim. Yatış yaparsam suni sancı verirler mahvolurum diye düşündüm hem kendi sancılarım başlamıştı zaten bebek ve suyu her şey gayet iyiydi. Neyse eve geldim sancılarım artmaya başladı ben dayanabilecegm kadar çekmek istedim. Gece saat 12 olmuştu gün içinde 2 kere ılık duş aldm dk tutmaya başladım sancılarım artık 5 dk da bir geliyordu ve birden üşümem oluyordu. Eşimle acile gittik nstde sancılarım çıkıyordu 4 cm açıklık vardı. Yatış verildi digumhaneye gidince 2. Muayene de 6 cm açıklık olmuştu tabi sancılarım dk bası geliyordu 7 cm acılmam oldu ve rahim gevşetici verildi sonrasında doğum başladı 10 dk içinde şancı geldikçe ıkınmalarm sonucunda bebeğim 27 nisan sabah saat 4.42 de doğdu mükkemel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bebek çıktıktan sonra rahatladım dikişler atıldı. Bu arada suyum doğum anında patlatldi ama nişanım gece hastaneye gitmeden hemen önce gelmişti. Şuan 6 günlük bebeğimle birbirimize yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. 39+0 da doğum yapmış oldum darısı bekleyen tüm anne adaylarına 🤩