damlaguneyerii Kızlar selam tetanoz aşısı oldum bugün ilk doz. Daha önce yaptıranlar var mi? Ağrı yaşayan vs omzum ağrıyor ya kaldıramıyorum🥺🥺
Azra00 damlaguneyerii rica ederim canım aşı vurulan kolunun üzerine yatma gece iki üç güne geçer ağrı 🌼
nrslkskn damlaguneyerii abartısız 5 gün ağır bir şekilde ağrı çektim. Çok geçmiş olsun size şimdiden 😢
Muczm33 damlaguneyerii bemde bugün yaptırmak için gittim ama grip olduğum için yaptırmadım iyleşnee iyileşince gidicm tekrar gözüm korktu ama siz öyle diyince
damlaguneyerii Muczm33 korkmayınn biraz sızlıyor o şekilde kaldırmak zor oluyor dayanılmayacak bi ağrı değil yoksa:)
bebitomom Muczm33 ben bu gün ilk dozu oldum ve griptim bende bir sorun olur mu acaba size doktor mu yapmadı grip olduğunuz için sizin mi tercihinizdi
Muczm33 bebitomom yok canım bnm tercihim hemşire bi sakıncası yok dedi bnm tüp bebek ve riskli biraz oda tercihi bana bıraktı bende acelesi yoksa kalsın dedim
hulya1406 damlaguneyerii bende oldum bugün ama hemşiremiz kas ağrısı olabilir soğuk uygula dedi.2 gün gibi sürer mi dedim evet dedi.İlk kızımda yaptırmıştım yine yaptırdım öyle çok aşırı bir ağrım yok şükür.
BozkrtArs damlaguneyerii valla benimde 2-3 gün canımdan can gitti o kadar ağrım oldu kaldıramadım kolumu. Geçiyor tabi birden. Geçmiş olsun 😘