ygmurrrr Merhaba ikizlere hamileyim doktor tarama testleri çoğul gebeliklere yapılmıyor fetal dna yaptıracaksın dedi fetal dna yaptıranlar memnunmu doğruluk yüzdesi 99 diyorlar ama ne düşünüyorsunuz?
Ayce09 ygmurrrr İkili testi önermedi perinatologa görünücem muane sonrası doktor önerirse dedi yani detaylıda belli olucak benimde kafam karışık
ranaizz ygmurrrr merhaba biz 12. Haftada yaptırdık bir sorun çıkmadı şükür yaptırın bence ama diğer tüm ayrıntılı ultrasonlarada girmiştim yinede
oznr3434 ygmurrrr fetal DNA %99 sonuç veriyor ben 11. Haftada yaptırdım. fetal DNA yaptırdığım içinde ikili üçlü test yaptırmama gerek yok zaten bu testler olasılık veriyor kesin sonuç değil.
ikiminiskoala ygmurrrr yapılmıyor diye bir şey yok yapılıyor sadece olumsuz sonuç gelme ve hata oranının yüksek olma durumu var. İki doktorum da ultrasonda zaten sorun görmediklerini ikili olumsuz gelirse yaptırmak gerekeceğini söyledi.
Driia Fetal dna ne ? İkili tarama vs yapılmıyor dedi bana da doktor yanlış çıkıyormuş sonuçlar ikizlerde sadece detaylı ultrason yaptıracaksın dedi öyle yaptım
ygmurrrr Driia hastalık varmı diye incelenen yeni bir sistem fetal dna diğer tarama testlerine daha güvenilir bir yöntem.
ikiminiskoala ygmurrrr ben de ikiz gebeyim yapıldı. Yapılmama durumunu ilk kez sizden duyuyorum ikiz gebe olan başka arkadaşım da yaptırdı
ygmurrrr ikiminiskoala doktorum ikiz gebelere tarama yapılmıyor dedi fetal dna ve ultrason en sağlıklısı diye ki normal gebelere bile tarama yapılırken net bişey verilmiyorken stres den başka bir durum yaratmaz diye önerilmediğini düşünüyorum