annesi53 4 yaşındaki kızımı ayağımda sallıyorum uyumak istiyor kıyamıyorum ama 3 aylıkta hamileyim zararı olurmu biraz ağır kızım :(
Zeynepikranur annesi53 benimde 4 yaşında kızım var bende sallıyorum kendi kendine uyumuyor üstelik 24haftalik bende hamileyim sakıncası yok yani sadece yorar alıştırmak gerekiyor kendi kendilerine uyumaları için🙂
YaseminBatrk annesi53 karnına tekme atmasına müsade etme bir şey olmaz Allah’ın izni ile. Bende oğluma hamileyken kızım 3 yaşındaydı sallatiyordu kendini. Şimdi yine hamileyim 33 haftalığım oğlum 25 aylık hep kucağımda. Allah’ım korusun tüm bebeklerimizi çocuklarımızı insallah
Dudu1988 Zeynepikranur annesi53 4 yaşında oğlum 5 aylık gebegim ayagimda salliyrm üzülme bide kucg8mq alıp yatağa gotryrm hicbisi olmuyor
_nigarr24_ annesi53 11 aylık kızımı gündüzler ayağımda gece uykusunda yatakta yanımda uyutuyorum. Alışıtırdım geceleri kendisi uyuyor. Gündüze alışamadık daha. Kendim 31 haftalık hamileyim. Ayakta sallamak yoruyor gerçekten
Destinny Benimde 3,5 yaşında kızım var 36 haftalık hamileyim ahhh karnımdaki bebeğimin bacaklarını hissediyorum eğilip hareket ederken falan batıyo resmen 🥲
annesi53 Yaaaa hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun içim azda olsa rahatladı ama ben sallarken yastık kayıyor ayağımı sağa sola oynatıyorum o arada sancı giriyor kasıklarıma korkuyorum bende
casper12 annesi53 çok gec kalmıssınız ayakta sallamak ztn cocuga zararlı 7 aylıkken bıraktım bırakabılırsınız mecbur uyucak hamıleleıgın ılerleyen zamanlarında cok daha zor olucak