istanbulluanne benim bebegim de ters canim bende 23 kasima gun aldim nasipse.. artik genel anesteziyi mecbur kalmadikca yapmiyolar bebege narkoz gecme ihtimali var diye hem anne acisindan da cok konforlu degil uyandiginda agrilarla uyaniyosun vs bisuru dezavantaj.. ben epidural olucam hastanemde o yapiliyomus farki şu spinalle spinalde igne vuruluyor ve hemen o an uyusuyormussun bekleme suresi yok ve sirtinda her hangi bir kateter kalmiyor epiduralde ise bi 20dk fln uyusmasi icin bekleniyorms ve sirtinda kateter kaliyo ameliyattan sonra da oradan agri kesici verme.gibi bi avantaji var.. ikisini de yapiyolar cok buyuk farklar yok.. bende korkuyorum insallah uyanik olucagm icin panik yapmam ameliyat sirasinda diye doktorum sohbet muhabbet gecio cok kisa suruyo anlamycaksin bile dedi.. en kotu biraz sakinlestirici yapiyolarms.. ya da dikisler atilirken falan cok hafif uyutuyolarms ama oyle narkoz almak gibi degil hemen geliyosun kendine .. hakkimizda hayirlisi bende heycanla bekliyorum insallah paniklemeden o anlarin tadini cikaririz.