crazymommy Kızlar şehir hastanesinin gebe okulu varmış 4 haftalık gitmek istiyorum. Faydalı olur mu, nasıl kaydolabilirim bilgisi olanlar paylaşabilir mi ❤️
Mutlulukkk crazymommy bende bizim buradakine basladim 🤭 hastanede danismaya falan sorunca yonlendiriyorlar. Onlar yardimci olur. Bu gecen sali gnu ilk dersimiz vardi ve ben cok memnun kaldim daha smdiden 🤭 muhakkak gidin bencee.
Sevval0308 crazymommy bende şehir hastanesinden alıyorum lakin online zoom üzerinden oluyor çok verimli
hunilimom crazymommy haftan daha erken canım 25-28. Haftadan sonra oluyor ilk kizimxa yüzyüze idi ama sonrakiler online oluyor canım gebe izlem kayıt açmıştı adıma somra aradılar su gün var diye yanlış olmasın ben gitmedim ama 3 kez gidiliyor hafta da bir ilk doğum anı ve sonrası ikinci de doğum haneyi felan gösteriyorlar ders veriliyor sonra da katılım belgesi idi şuan nasıl bilmiyom tabi şehir hastanesi nasıl hiç bilmiyorum ben devlet kontrollüydim
berkabusra1 crazymommy ben devlet hastanesinden aldım ve çok memnun kaldım iyiki gitmişim. Beni kadın doğum poliklinikteki ebeler yönlendirmişti
Mutlulukkk crazymommy devletin canm 🤭 ya bizimm ebemiz cok tatli. Belki o yzden de sevmis olablirimm. Ama yine de bi sans verin sizde bencee 🌺
Sevval0308 crazymommy hastaneye kontrole gitmiştim.normalde özel takipliyim oylesine gitmiştim ebe dedi senin gebe okuluna kayıt olman lazım hemen isim soyisim kaçıncı gebelik kaç yıllık evlisin kaçıncı haftan felan not etti sonra whatsap grubuna kaydetti
crazymommy hunilimom Şuan müsaitim ileride müsait olamayacağım için şimdi gitmek istiyorum haftayla ne alakası varki
hunilimom crazymommy her hastanenin farklıdır tabi mesela benim hastanem de 12. Haftadan sonra gebe izleme gidiliyor işte tansiyon olcuyorlar kiloma bakılıyor vs ilk 3 ay önemli olabiliyor düşük riski kalp atışı olmuyor vs gibi önlem amaçlı
HilalMF crazymommy faydalı tabikide ben burda devlet hastanesinde gittim hamilelik süreci doğum ve doğum sonrası süreçle ilgili gayet güzel bilgilendiriliyorsunuz aklınızdaki tüm soru işaretleri gideriliyor 30 . Haftadan sonra giymenizi tavsiye ederim hem bilgileriniz daha taze kalır untmamış olursunuz