Prenses016 Kızlar 2 hafta önce özel hastanede doktor erkek dedi hatta pipiyi de gösterdi. Bugün devlete gittim doktor kıza benzettim dedi detaylı ultrasona yönlendirdi. Haftaya detaylı için gün aldım. Bu şekilde erken ten kıza dönen var mı 😅 17 haftadayız.
cihaninannesi Prenses016 bana 8.30 ay erkek demişler kız doğmuşum babaannemler bizim oğlumuz olacaktı diye almamış 😀😀😀 tabi o ozamandı şimdinin bilimi sorgulanmalı🤭
Nisn23 Prenses016 bende 13.haftada özele gittim doktor kesin erkek dedi hatta bayağı gördük felan çıkıntısını. Sonra 15te devlete gittim kıza benziyor bu dedi. Bugünde 19.haftada özele gittim. Yine erkek dedi kesin hazırlıklarını yapabilirsin dedi açıkçası daha da degismez diye düşünüyorum bende. 😅🤦🏻♀️
Prenses016 cihaninannesi aynen canım bende erkek diye düşünüyordum bugün kıza benzettim diyince ümitlendim 🥰 bir oğlum var şükür kızı da çok isterdim
Prenses016 Nisn23 o zaman devlette kıza benzetiyorlar 😅🙈 biran ümitlendim bende belki kordondur falan diye 😂🤭
Semanursallan Erkek canım cinsiyeti. Baba da doktor erkek pipisini gördüm dedi bende belki bidahaki gitmemde kız der diye çok ümitlenmistim ama yine erkek dedi bu sefer ultrasonda sizinki gibi çıkmış pipisi.
Prenses016 Semanursallan bugün doktor kıza benzettim diyince ümitlendim ama hayırlısı olsun tabi detaylı da kesinleşir iyice 😊
Prenses016 PrensinibekleyenAnnee ilki kusma vardı ilk üç ay sonra geçmişti. Bunda devamlı öğürme oluyor her koku etkiliyor 😬🙄
PrensinibekleyenAnnee Prenses016 benimde ilkinde midem.agriyordu bundada çok bulanıyor acaba farklı olması cinsiyetlemi alakalı dedim 😂