Acarceren-06 İyi akşamlar 👋 iki üç haftaya tatile gideceğim kızlar o zamana 20 21 haftalık falan oluyorum. Denize girmede bir sakınca olur mu sizce? Çevremden olumsuz çok yorum aldım. Kontrole gidince de soracağım doktoruma.
Ao526- Acarceren-06 Ayaklarını üşütmemeye ve bikinini ıslak bırakmamaya dikkat etmelisiniz enfeksiyon olmaması açısından. Onun haricinde hiç bir sakıncası olmaz. Yüzmek iyidir 🙏🏻 birde tansiyon aşısından fazla sıcakta güneşte kalmayın 🙏🏻 Güneş kreminizi ihmal etmeyin
kalbiminpariltisi Acarceren-06 havuza değil de denize girdiğiniz sürece aksine gebelikte faydalıdır da
Naz1616 Acarceren-06 ben 2. Hamileliğimde 26 haftalıkken gitdim doktor denize gir ama havuza girme dedi inanın yuzdukce hafifledim rahatladım çok iyi geliyor çocuk çok aşağıda hareket ediyordu yukarı çıktı baya rahatlamıştım doktorunuza sorun tabiki her gebelik bir değil
Driia İkizlerime 25 haftalık hamileyken gittim doktorum deniz için sıkıntı yok havuzu önermiyorum sen bilirsin demişti. Bütün günümü havuz ve deniz de geçirdim insan çok rahatlıyor o ağır olan karın su da hiç yokmuş gibi oluyor 😁
Acarceren-06 Driia ay çok sevindim. Bana rahim açılıyor düşük olur falan diye her kafadan ses gelmişti
Driia Acarceren-06 riskin yoksa bir sıkıntı olmaz ama açılman varsa evet enfeksiyon riskin çok fazla doktoruna sor tatile çıkmadan önce. Havuzu da enfeksiyon riski olduğu için önermiyorlar. Eğer ki sürek enfeksiyon geçiren biriysen sadece denize gir. Bana bişey olmadı çok şükür
Acarceren-06 Driia herşey yolunda çok şükür bir riskimiz yok gitmeme yakın bir daha gideceğim tekrar soracağım çok teşekkür ederim 🙏
Acarceren-06 Naz1616 teşekkür ederim bende aynı şekilde aşağıda hissediyorum. Havuzdansa deniz daha temiz tabi