OzGus canım benim hersey mükemmel şekilde normal ilerliyordu perşembe günü suni sancı almaya yatış yaptım 40+2ydim bebek kanalda 1 cm açılma vardı sancı başlandı sancıyı çekerken benim kendi suyum gelmeye basladi bu hemşireler ebeler doktoru vs çok sevindirdi açıklık bakılacakken çatala ciktim sızmaya başladı sonra alttan muayne sonrası birden suyum daha fazla gelmeye basladi Bi baktik bizimki kakis yapmış ama daha yeniydi doktora soylendiginde sorun olmaz nstye bağlayalım sancıyq devam edelim dedi. Su geldikten sonra kendi sancilarim basladı ikisi Bi arada devam etti. Açıklık bakalim derken su daha fazla gelmeye basladi bu sefer kaka rengi fazlalasmisti doktor tehlikeye atmayalım dedi birde çok sancı cektim ona ragmen açılma olsa da ilerleyemedi bende işin içine kaka girince tehlikeye atamadım iyiki öyle yapmışım bir baktık. 2.5 kere kordonu dolamis kendisine megersem kordon kısaldigi için itememis kendini
Spiral sezeryana alındım birden anlık oldu anında doğdu çok şükür kordon olayı hatta kilo olayı da varmis olculenin üstü çıktı masallah. Ama kısmetimde sezeryan varmış en azından çabaladım kordon olmasa boynunda normal doğmuştu