esmerella37 sperm testi vermeye gittik karabuke ama gene randevu verdiler yapmadılar tekrar gidemiycegimiz icin ozelden sıra aldık bugun perfız 4 gunu cumaya 6 cı gun oluyor ılıskı yasasak 2 gun oluyor ne yapmalıyız 6 gunde olurmu ?
Novamomy esmerella37 2.gün vermesi çok yanlış çıkartır sonuçları zaten benim eşimde 6.gün vermek zorunda kaldığı olmuştu sorun teşkil etmemişti
Mrymclskn esmerella37 7 günü geçmemesi lazım birde eşinizin stresli olması sonucu cok etkiler laboratuvarcı olup bu testi yapan birisi olarak söylüyorumm
aysegull01 3 ile 5. Gün arası dediler bize 5. Günden sonra çok doğru sonuç vermez dedi doktor o yüzden 3. Gün yaptırdık hep
Elifkybs12 aysegull01 aynen en doğru iyi sonuç 3. Gün bizede aynı şekilde dediler internette yazdığı gibi 6 7 gün yanlış diyolar inşallah iyi çıkar sonuçlarınız
esmerella37 CeydaST off hic bi işimiz mi rast gitmez yaa esimi ikna ettim bu sferde hersey ters gidiyo allahım ya 🥹
esmerella37 CeydaST Sperm örneği vermeden önce erkeğin 3 gün cinsel perhiz yapılması gerekmektedir. 3 ila 7 gün arası perhiz yeterlidir. 3 günden daha az perhizlerde sperm sayısı düşük çıkabilir. 7 günden uzun perhizlerde sperm hareketinde bir azalma görülebilir. boyle yzıyor ama
nebakiyonkomikmi esmerella37 6 gün çok fazla en az üç en fazla beş diyor doktorlar sen bayadir uğraşıyorsun canım doğru sonuç versin bence test
esmerella37 nebakiyonkomikmi aldık randevuyu ama bıran once vermek istiyoruz bkalım oraya da soyleriz olmazsa baska gune gideriz
Ozgeccc- esmerella37 kim ne derse desin gerçekten artık bu konuda hepimiz biz bebek olması için uğraşanlar doktora yaptık 6.güne sperm hızı yavaşlar yanlış demeyim ama eksik sonuç almayın 3 gün olacak şekilde olsun yoksa en fazla 4 ama en kaliteli sonuç 3 gün
esmerella37 Mrymclskn evet 6 gun olur yani demi 🥰🥰 valla nezmaandır esimi zor ikna ettim valla en sonda vazgecicek diye korkuyorum kac kere randevu aldık hep geri donduk burda yapılmıyor baska hastaneden aldık bu bgun iste karabuke gittik oda haftaya randevu verdi 4 gun perhiz yapmıştık smdi cuma ya verdi 2 gunle 6 gun olucak
tucemsi esmerella37 canım bizde dün yaptırdık. 5.ci günüydü dün eşimib. Doktorumuza sormuştuk. 1 mayıs sebebiyle gidememişti eşim. Doktora sorduk bir şekilde başka yerde daha erken yaptıralım mı diye o da hayır 5. Gün uygundur. 6 olmasın yeter dedi. Sonuçlarımızda çıktı çok şükür güzel gibi görünüyor. Sperm sayısı da gayet iyi görünüyor tabii bixim yorumlamamızla olmaz yarın doktorumuz bakacak
Aysel_krdg esmerella37 canım hastane olması şart değil özel laboratuvarlarda yapıyor bu testi orda yaptır 3. Gün gidin yaptırın en doğru sonuç için
Merve10 esmerella37 en net doğru sonuç 3. Günü veriyor eşim test verdiği zaman bu şekilde verdik hep 4. Gün verdiğimiz de oldu
Ozgeccc- esmerella37 6 gün fazla en doğru sonuç 3 günde verir hadi 4 olsun 6 fazla benim doktorum 3 gün dedi özeldeyse ara değiştir randevu gününü onlar değişirler sorun olmaz canım