Mervosssse Ceylanozzd aşırı aşırı gerekli. Eşim doğum hediyesi olarak aldı. Gerçi daha doğurmadım ama😜 bekleme derdi yok asma derdi yok. Samsung aldık memnunum
2prensessannesi Ben beko kullaniyorum 5 senedir tamamen temel ihtiyac . Elim ayagim resmen temiz camasirdan bile cok fazla toz cikiyor
Ceylanozzd Bence de gerekli aşırı derece de toz oluyor çamaşırlar. Uyguna var 7 , 8 bin gibi ama nasıl olur bilemedim. Altus vs. Markanın kullanan var mı ?
Rwerdst Ceylanozzd grundig var bende ☺️kesinlikle temel ihtiyaç ya 😂 Ama yurt dışında çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi temel kullanılırken bizde niye lükse kaçıyor anlamadığım beyaz eşya😅😂
Nurse_ Ceylanozzd bende beko kullanıyorum annem de. Evet biraz lüks aslında ama maddi imkanınız varsa kesinlikle alın aldırın evim eskisi gibi tozlanmıyor
minnosbirkiz Ceylanozzd kendime yaptığım en büyük iyilik, çamaşır birikti derdi yok, asma derdi yok, günlerce ortada serili kötü görüntü yok, şipşak kurutup katlamak vs.. Sayamadığım daha bir çok artısı var ☺️ Arçelik kullanıyorum çok memnunum