Zeyneparsln Kucukmeleg-bklyrm3480 Erken gebelik yapsaydınız bir kerede çıkardı bu testler adet gecikmesinden sonra yapılıyor
myangelson Kucukmeleg-bklyrm3480 en sonki testte gördüm silik çizgi ve yumurtlama gördüğüne eminsen tekrar yumurtlama olmadıysa 14. Gün gebelik varsa testte çift çizgi çıkar ya da adet gelir senin adet günün yumurtlamanin üstünden 14. Gün olması gerekiyor tıpta bu şekilde çünkü kan verdin mi?
Kucukmeleg-bklyrm3480 Zeyneparsln çok pahalıydı kork lira deyince almak istemedim olumsuz çıkarsa bide parama yazdık olur dedim en iyisi kan vereyim
Liya98 Kucukmeleg-bklyrm3480 insh canım❤️ adetime cok var ama sanki adetim gelcekmis gibi agrım var ve tuaf hissediyorum kendimi midemde agrı yanma var sende de oldumu ?
1ciftyesilgoz Benim yumurtlamadan sonra 10. Gün silik çizgi vardı 11: gğn artık net görünüyordu . 18. Gün pozitif çıkması tuhaf aöa görünüşe göre hamilesin 🙏
Kucukmeleg-bklyrm3480 1ciftyesilgoz geç döllenme olabilir canım bizim ailede genetik benim ablamda geç döllenmeden son dk sonucunda çıktı inşallah benimde öyledir yarın kan sonucumu yazacağım inşallah
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kucukmeleg-bklyrm3480 sonucunuz kaç çıktı acaba belki yerleşme kanamasıdır 🥹
pnarusluu Geç döllenme nasıl bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi herkeste aynıdır adetin 14.günü döllenme günüdür bi kan verin zaten 5 ten yukarıdayda kesin hamilesin