denizozulkerr Merhaba var mı 32,33,34. Haftalarda olan annelerimiz? Neler yaşıyorsunuz nasıl gidiyor? Bebişlerin kilosu nasıl?
Lcn1 denizozulkerr 32 haftada bebek kafasının vajinaya dayadı baskı yapıyor akıntı fazla çok kasıyor kendini şu an hastanedeyim NTS yapıldı sancı yok progestan kullanıyorum
yesillimonn denizozulkerr 33 haftadayim bende bugün kontrolum vardi 2300 gr olmuş hanimefendi baş geliş 😀acayip bir baskı hissediyorum genital bolgemde sizde de oluyor mu.
Aysegulinanc denizozulkerr 33+5 haftalığız dün kontrolümüz vardı 2200 gram 45 santim olmuşuz bebeğim sadece dönmemiş onun dışında bi sorunumuz yokmuş vücudum da ağırlaştıgım için sıkıntı oluyo uyuması zor oturması ayrı zor😅
Yineanneoluyorum denizozulkerr asla uyuyamıyorum sanki bebeğin kemikleri sağıma soluma batıyo sırt üstü de nefes alamıyorum
Poyrazin_annesi 32 de 2500 dü kılosu. Şuan 34 olduk yarın kontrolum var. Bu aaralar cok hareketli ve bn cok yoruluyrm
Beyzasert yesillimonn bende 33 oldum bugün de kontrolüm var 1970 gram çıktı nasıl kilo aldıracağım ya ben😢😢
Tire35 31+5 var kabul ediyor musunuz 😅😅 burun kanamam var iki akşamdır haricinde iyiyim bel ağrıları ve kasılmalr oluyor tabi
yesillimonn Beyzasert Bu haftalardan sonra daha hizli kilo aliyorlar seninde normal bence hiç stres yapma en çok muz ve kaşar öneriliyor bol bol tüket cnm