Dark ftm_20 ilk birkax emzirmede damla damla geldi sonra bol bol geldi. Göğüslere sıcak masaj yapın, ısrarla emzirin ve kesinlikle sürekli su için
elifnr47 ftm_20 ilk 3 gün gelmemişti benim mama verdim sonra sıcak bı duş ve tarakla göğsünüzu yukardan aşağıya doğru tarayın bol su tahin helvası humana çay süt yapiyor
Busrata33 ftm_20 Süt sorunu yaşamadım hemen geldi sütüm yemek yemeye başladığım an süt artırıcılara başladım.Bol emzirmek gerekirse,sağmak bol su içip dinlenmek şart
Nevaninannesi ftm_20 bestlak damla , bol yeşillik özellikle dere otu yiyorum. Anne çayı içiyorum. İncirleri şekersiz suda kaynatıp blendırdan geçirip bardak bardak içiyorum. 1,5 ay oldu başlarda çok az geldi ama şimdi şimdi çoğalmaya başladı. Zaman ve sabır
mercimekkoftesi1 İlk bi kaç gün damla damla geldi, sonra bestlak damla kullandım bol bol su, hoşaf falan içtim. Sanırım 10’uncu günde tam anlamıyla gelmeye başladı. Ama sütüm gelmesede emzirdim, sağım yaptım sürekli.
mercimekkoftesi1 Zhl123 birisi bana şey demişti duşa girdiğinde sıcak suyun altında saç tarağıyla göğüslerini yukarı doğru tara, kanallara masaj oluyor açılıyor süt geliyor demişti. Ben iki kez denedim onunda faydasını gördüm
Dml1234 ftm_20 benim sezeryanım planlı değildi dogum sırasında sezeryana döndü belki ondandır bilmiyorum ama ilk başta çok az geldi sonrasında 20 dk bir makina ile sagım yaptık öyle öyle geldi.(bebegim küvezdeydi)