Deletedmom_116 Narinsuu Misafirler için mi hicbisey koymucam . Yeni doğum yapmış biri dne bişey bekleyen insan bı zahmet değilsin gelmesin.
Sedavedoga Narinsuu valla gelene hiç bişey yapamam çünkü doğum yapan biziz sonuçta gelen ya yemeğini kendi yapar yada kola büskivi yer gider bence bu kadar önemsemeyin siz ve bebeğiniz daha önemlisiniz sonuçta
Betulakarr Narinsuu ne misafir kabul edicem ne de kimseyi agirlicam diye ugrasicam. Kimse kusura bakmasın kimsenin karnini doyurayim diye ugrasamam. Cok takma bence boşver benim ve bebeğimin konforu herkesten önemli bebeğimi birakipta hizmet etmicem
3Tospikannesi Narinsuu ben pazartesi günü asma yaprağı ve bezelye aldım buzluğa attım 😁 bi yandan bebeğin ve benim ihtiyaçları alıyorum bi yandan yaza girmeden kışı düşünüp kışa hazırlık temizlik yemek 2 çocuk okulları kermesleri ayyy 🤦♀️ ana olmak zor 😂
Bet6 Valla ben 27 haftalık oldum misafir için değil doğumdan sonrası için rahat olsun diye sarma felan sardım koydum börek sarıcam yazın zaten meyve felan yenir karın doyurmak için adını yazmak istemedim meyvenin 😅
Hilal2 Gelen karnını doyurup gelmeli kimse için bişey yapacak değilim ancak sarma börek yapıp kendimiz için bolca koyacagım
Hilal2 Balbebek012 ben açıkca söylerim dedi eşim kalkıp hiç kimseye hizmet etmeyeceksin ben marketten meyvesuyu alır veririm yeter dedi 🤣🤣🤣
Narinsuu Ben de en az kırkı çıkana kadar kabul etmiycem dedim kaynanama aaa olmaz gelirler beklemezler diye karşı çıktı. Karşı tarafın ailesi çok da kalabalık gelenler asla çay kurabiye yiyip gidecek insanlar da değil . Geceden arar hazrlik beklerler😔
3Tospikannesi Narinsuu o zaman kaynanan bi zahmet hazırlık yapacak gelenleri ağırlayacak benim öyle bir sorunum yok çok şükür bi annemler gelir arkadaşlarım zaten yaparlar onlarda yer bende yerim birde kaynanam üst katımda oturuyor sabahtan akşama kadar destekçim temizlik yemek Allah razı olsun yardım eder ❤🧿
tunasmom Narinsuu Şahsen hiçbir şey yapmayacağım açıkcası bana mantıklı da gelmiyor. Doğum yapan biziz onların bize hizmet etmeleri gerekiyor ben öyle düşünüyorum. Zaten gelen kişiler yakınlarımız olacaktır onlarda mutfak orda hazırlasınlar getirsinler hep birlikte yiyelimm🙂