Yenigelin22 Kızlar yaa siz canınız birsey isteyince eşinizden rahatlıkla isteyebiliyormusunuz yaa ben çok utanıyorum.. esim hergun her dakka soruyor canın birsey istiyor mu hatta bir sürü işim soruyor ama ben hayir diyorum çünkü beni herseyi isteyen biri gibi gorcek korkusu sarıyor utanıyorum sizce bunu nasıl atlatabilirim utanıyorum esimden ama söylemek te istiyorum icimden hatta konuşma yapiyorum ama dışa vuramiyorum
Duygumx Yenigelin22 😂benimki hiç sormaz sağolsun.Bende yüzüne karşı isteyemem ama mesajda isterim şunu al diye .
gulten_01 Yenigelin22 hamile olduğumu öğrendiği günden bu yana oda hevesli gibi sürekli canın ne istiyor gidip alayım diyordu ilk zamanlar aşerme durumum olmadı fakat sonrasında inanılmaz karpuz isteyince canım söyledim seve seve aldı bence çekinmeyin alacak imkanı varsa sizin durumunuz çok özel bebişi düşünün o da babası olarak seve seve alır eminim ki
busragil Yenigelin22 ayy inanmiyorumm ajsnsjsjsjs kiz niye utaniyon hey allahim, valla ilk kez duydum senin gibisini😂😂😂 ben de aşermiyorum da isteyemiyorum diye uzuluyorum, keşke aşersem de az gece yarilari bi yerlere gondersem ama yokkk
Yazmelegi_ Yenigelin22 eşim bzen soruyor sormasa bile ben diyorum şunu istiyorum diye sipariş ver yada gidelim neredeyse alalım diyor
Yenigelin22 pinkioctober bende işte soramıyorum ya ayıp birsey gibi hisseidjprjm ama tabikide değil bu istemsiz birseyde kendimi alıştırmaya calisiyorum
pinkioctober Yenigelin22 bencede bu zamanlarımız geri gelmicek keyfini çıkar☺️ ömrümüzün en anlamlı günleri bence
Bet1 Yenigelin22 ben kendim alıyorum direk ama zaten canım çok bir şey çekmiyor daha ben çekmeden 5 yaşında oğlum ve 29 yaşındaki eşim daha çok aseriyor sanki gerek kalmıyor 😂😂 ama aserdigim tek bir şey oldu diyebilirim onu da bulamadık hâlâ yok dogurmadan bulurum inşallah 30 olduk
guzelanne01_ Yenigelin22 Canım ben evlendiğimden beri Eşime eve gelirken bişey istiyormusun der aileside aynı Babasından gördüğü kısacası,Ha sormasada canım istiyorsa derim hamile olmdığımdada diyorum Ama 13 yıllık evliyim yeni evlendiğim zamanlar yemek yemeye bile utanırdım eşimden
Byzguclu bizde köyde oturuyoruz her an her dakika her şeye ulaşmamız mümkün olmuyor malesef marketler var ama pastane ürünü tarzı şeyler olunca ben de kıyamıyorum hele gece geç saatte olunca kendimi başka şeylerle avutuyorum rabbime şükür öyle çok aşırı aşermem olmadı kolaylığını verdi bi iki kere olduğunda da eşime söyledim Bulmak için baya uğraştı ama onunda hoşuna gitmiş öyle söylemişti ☺️ eşim hamile acelem var aşeriyor demiş birisi sorunca bunu söylemek bile gurur vericiydi diyor. Bence utanma canım eminim eşinin hoşuna bile gidecektir aldığı şeyleri iştahla yemen ona gülümsemen sarılman bu duygulardan mahrum etme kendisini 😇
Azeri Yenigelin22 ben diyorum Meselen bisey Canim cekince Oda aliyor,Ara sira Kendiside soruyor,Utanma canim O senin ewin rahat ol,Yakin ol,ben Esimnen o kadar yakinim.ki,bence boyle iy