Benim yumurtlama döneminden sonra hafif hafif kasık ağrım oluyordu normalde adete 2-3 gün kala olurdu o zaman erken olmaya başlamştı sonra adete 3 gün kala aşırı bel ve kasık ağrım oldu özellikle bel galiba erken adet olcam dedim o an adet olcak gibiydim ama gariplik olduğunu da anladım sonra grip olcak gibi herseyim sızlamaya başladı eşim başlamadan bi nane limon ıhlamur filan iç artmasın dedi yok şüphem var içmem dedim zorla yataktan kaldırıp test yaptırdı varla yok arası aşırı silik çıktı bide akşamdı yaptığımda yok diye ağlamaya başladım 😂eşim teselli ediyor filan sonra acaba var mı ki bembeyaz değil test diye gülmeye başladım kafayı yedim 😂eşim diyo ki tamam bende çok çok hafif bişeyler görüyorum ama kırmızı olması gerekmiyor mu heveslenmeyelim filan sen iç nane limon diyo hala yok dedim sabah eşim işe gidince ilk idrarla tekrar yaptım adete 2 gün vardı baktım 2.çizgi hafif pembemsi daha belirgin ablama atym var gibi silik bile olsa var demek filan dedi eşime dedim yürü kan veriyoz 😂gittik verdik 45 çıktı doktor diyo kasık ağrın varsa dış gebelik olabilir düşebilir filan başka hastaneye ayakta sevk etti hey Allahım sevinemiyoruz bile o kadar ameliyat tedavi sonrası hamile kalmışım içime oturdu sonra 2-3 gün sonra kan verdim tekrar artmış öyle rahat ettim 10 gün sonra da hastaneye gittik kalp atışını dinledik kocaman bi ohhh çektim 😂biraz uzun oldu ama