Denizinci Lilahazalxx 14+1 de öğrendim ben. Pozisyon uygunsa, doktorunuz da tecrübeli bir doktorda öğrenebilirsiniz. Cihazın yeni olmadı da önemli tabi.
Kbrnrkl UmmNasuh ilk muayenemdi normal ultrasonla baktı. Hatta gelmişken cinsiyeti de öğrenmiş oldun demişti doktorum🥰
UmmNasuh Kbrnrkl ilk defa duydum 8. Haftalikken cinsiyet öğrenildiğini ben gittiğimde doktoruma öğrenmek istediğimi söylesem söyler mi acaba çünkü çoğu doktor emin olmadan söylemiyor ısrar etsem tahminini söyler mi
irem_nur1921 Lilahazalxx ben malesef yarin gidiyorum kahverengi bir akıntı oldu bu gun normalde 14 +3 de gidicektim oda akıntı oldu gel bakalim dedi ve 1 kere oldu akıntı sadece takip ediyorum bir daha olmadi bakalim belki yarin tahmin eder
Lilahazalxx irem_nur1921 aynı akıntı bende de oldu şükür bir sorun olmadı inşallah seninkini de söyler cinsiyeti 💜
Lilahazalxx Orkidecicegim özele gidiyorum normalde 20 mayısta söyleyeceğim dedi 14 haftalığım meraktan devlete göstereyim dedim o zaman hiç gitmiyim 🥺
Lilahazalxx AyFa1608 normalde özele gidiyorum ama daha var diye meraktan devlete gideyim dedim 14 haftalığım o zaman gitmiyimmi hiç boş yere bide bi arkadaşıma demiş devlet dr, kendi doktorun söylesin demiş
AyFa1608 Lilahazalxx hiç yorma kendini. Ben sürekli hem devlet hem özele gittim iki yerde takipliydim. Devlette detaylıda bile(22.hafta) net göremiyorum ama kıza benziyor galiba dedi durum o kadar vahim🥴
Tubasi 15 haftalık olduk bugün kontrole gittik ama bacaklarını açmadı goremedik. Pozisyonu da çok önemli yoksa goremiyorlar